ظرفیت 10 میلیونی فارغ التحصیلان حوزههای ICT در کشور
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، میگوید: به اذعان کارشناسان داخلی و خارجی، ایران به واسطه داشتن نیروی انسانی تحصیلکرده و دیگر توانمندیهای مورد نیاز در این حوزه، کشوری در منطقه است که ظرفیت بالایی در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) دارد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس نصراله جهانگرد در جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه فنی و حرفه ای، اظهار داشت: امنیت، اقتصاد، فرهنگ، نیروی انسانی، دغدغه های زیست محیطی و تحولات تکنولوژی از جمله مواردی است که برنامه های توسعه کشورها با درنظرگرفتن آن ها تدوین می شود.
وی افزود: مولد تکنولوژی،حوزه علم و دانشگاه است و با تصحیح زنجیره تولید و تبدیل آن به محصول و کاربرد می توان ارزش افزوده خلق کرد.
وی خاطرنشان کرد: برای تحقق برنامه های افق 20 ساله کشور می بایست از حوزه علم و دانش استفاده شود و در همین راستا صنعت می تواند با طرح مشکلات خود به دانشگاه ها، رابطه صنعت و دانشگاه را به صورت کاربردی، عملیاتی کند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان این مطلب که در حال حاضر 10 میلیون دانشجوی فارغ التحصیل در حوزه های مرتبط با ارتباطات و فناوری اطلاعات داریم که این پتانسیل می تواند جریان حرکت به سمت سرویس های تکنولوژی محور را رقم بزند تصریح کرد: نداشتن مهارت کافی یکی از نقاط ضعف در این حوزه محسوب می شود که وجود دانشگاه هایی نظیر دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند تا حدودی این مشکلات را مرتفع کند.
وی ادامه داد: تغییر سیاست ها، ارتقاء و گسترش دامنه فعالیت های آموزش عالی و اصلاح و افزایش ظرفیت نهادهای دانش بنیان از جمله اقدام هایی است که می تواند در راستای مهارت افزایی افراد تحصیلکرده مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید