رئیس هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات: سیاست گذاری پژوهشی به سمت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی در دستور کار است
رئیس هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014)، گفت: اگر در کشور سرمایهگذاری هدفمند انجام دهیم و بسترهای مناسب برای مشارکت عموم جوانان فرهیخته و فارغ التحصیلان کشور را فراهم کنیم، نتایج خوبی را در حوزهی توسعهی فناوری و ایجاد اشتغال در کشور به دست خواهیم آورد.
به گزارش خبرنگار سیتنا (CITNA.IR)، دکتر "محمد خوانساری" رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات که در مراسم افتتاح هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات سخن میگفت، با ذکر تاریخچهای از مرکز تحقیقات مخابرات ایران، گفت: مرکز تحققات مخابرات ایران با بیش از 40 سال سابقه در حوزههای مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات، در بخش تحقیقات بنیادی راهبردی و سیاست گذاری در پاسخ به نیازهای کشور، همچنین در گسترش مرزهای دانش بشری در حوزهی ICT فعالیت مستمر داشته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر این پژوهشگاه دارای بیش از 250 پژوهشگر ثابت و استخدامی است که 65 نفر از این عزیزان از اعضای محترم هیات علمی دانشگاهها هستند.
در حال حاضر با توجه به پروژهها و در حوزهی کاربردی و بنیادی تا 250 نفر دیگر از پژوهشگران برجسته در قالب فعالیتهای مختلف و در جهت رفع نیازهای کشور در این پژوهشگاه فعالیت دارند.
او تصریح کرد: هم اکنون از مهمترین ماموریتهای این پژوهشگاه میتوان به برنامهها و سیاست گذاری پژوهشی به سمت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی اشاره کرد.
در همین راستا تبادل و تعامل با مراکز علمی و دانشگاهها را در دستور کار داریم.
خوانساری در ادامه گفت: پاسخگویی به نیازهای پژوهشی وزارت ارتباطات از دیگر وظایف این پژوهشگاه است که برای رسیدن به این هدف بسترسازی لازم برای استفاده از جذب نخبگان در قالب هیات علمی و پژوهشگران در داخل و خارج از کشور را در برنامه کاری قرار دادهایم. از این رو رصد فناوریهای نوین مانند 5G، یارانش ابری و اینترنت اشیاء از مهمترین عناوین برنامههای تحقیق، پژوهش و بومی سازی مرکز است.
وی تصریح کرد: اگر در کشور سرمایهگذاری هدفمند انجام دهیم و بسترهای مناسب برای مشارکت عموم جوانان فرهیخته و فارغ التحصیلان کشور را فراهم کنیم، نتایج خوبی را در حوزهی توسعهی فناوری و ایجاد اشتغال در کشور به دست خواهیم آورد.
رئیس هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014)، گفت: در همین راستا به راهاندازی این سمپوزیوم و دبیرخانهی دائمی آن اقدام کردیم که هر دو سال این رویداد مهم علمی برگزار شود و نخبگان علمی از داخل و خارج کشور در آن حضور فعال داشته باشند.
انتهای پیام
برای مشاهده گزارش تصویری این همایش اینجا کلیک کنید.
افزودن دیدگاه جدید