دبیرکل ITU کمک مشورتی ایران در کنفرانسهای بینالمللی ICT را خواستار شد
دبیرکل اتحادیه بینالمللی ارتباطات دور (ITU) در دیدار با رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، از حضور موثر جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس جهانی ارتباطات رادیوئی (WRC 2012) قدردانی کرد.
به گزارش سیتنا (CITNA.IR) از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، دکتر "محمد کرم پور" در این دیدار که در حاشیه کنفرانس WRC-12 در ژنو برگزار شد، گفت: پیش از این ارتباطات و فناوری اطلاعات، فقط جنبه فنی داشت ولی در حال حاضر فلسفه، مسائل اجتماعی، سیاست و اقتصاد نیز وارد این عرصه شدهاند که توجه به این موضوع به تقویت کنفرانس جهانی ارتباطات بین المللی (WCIT) بسیار کمک میکند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: ما به عنوان رگولاتوری، ITU را خانه خود دانسته و برای هرگونه کمک و همکاری با این نهاد بینالمللی، آمادگی لازم را داریم.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با اشاره به برگزاری دو کنفرانس مهم جهانی ITU شامل کنفرانس جهانی ارتباطات بین المللی (WCIT) و مجمع استانداردسازی ارتباطات جهانی (WTSA) در سال جاری میلادی اظهار کرد: رگولاتوری ایران در این دو کنفرانس به طور موثر حضور خواهد یافت و برای هرگونه همکاری نزدیک با ITU در این خصوص و تصدی پستهای مربوط به این کنفرانس ها آمادگی لازم را دارد.
دبیرکل ITU نیز در این دیدار از نقش پررنگ و مثبت جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس WRC-12 قدردانی کرد و موفقیت این کنفرانس را مدیون هماهنگیهای موثر با هیات جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
حمدون توره حضور فعال نمایندگان ایران در کنفرانس WRC و مجمع ارتباطات رادیوئی (RA) و تصدی سه پست مهم مطالعاتی در بخش ارتباطات رادیوئی (ITU-R) از سوی یک کشور در حال توسعه را اتفاقی نادر دانست و آن را مدیون شایستگی و توانمندیهای نیروهای جوان و مستعد ایرانی عنوان کرد.
وی از اعلام آمادگی ایران برای حضور موثر در دو کنفرانس جهانی WCIT و WTSA استقبال کرده و با توجه به اهمیت و جایگاه هر دو کنفرانس، بر ضرورت همکاری نزدیک ITU و جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینههای مشورتی قبل از کنفرانسها تاکید کرد.
دبیرکل اتحادیه بینالمللی ارتباطات گفت: امیدواریم با استفاده از نظرهای مشورتی جمهوری اسلامی ایران در دو کنفرانس جهانی ITU در سال جاری، شاهد بالابردن جایگاه ITU و نقش آفرینی کشورهای جهان سوم در تدوین مقررات جدید به ویژه در زمینه حاکمیت اینترنت باشیم.
حمدون توره در این دیدار نقش و حضور سازنده کشورهای در حال توسعه را در زمینه استانداردسازی در حوزه ارتباطات مهم ارزیابی کرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید