کدخبر :1298 پرینت
29 دی 1390 - 19:08

تلفن‌همراه عامل بیشترین ناهنجاری‌های سایبری است

متن خبر

رییس مرکز تحقیقات پلیس امنیت اخلاقی، گفت: بیشترین ناهنجاری های جامعه در محیط های سایبری مربوط به تلفن همراه است.

 

به گزارش سیتنا از ستاد اطلاع رسانی ICECC2012، "مجید فقیه" در دومین همایش بین المللی شهروند الکترونیک و تلفن همراه، گفت: متاسفانه مواردی وجود داشت که در آن برخی از خانواده‌ها بر اثر استفاده نادرست از فناوری‌های نوین مانند بلوتوث متلاشی شدند.

 

وی افزود: متاسفانه اطلاعات خصوصی افراد با استفاده از بلوتوث منتشر شده و در اختیار عموم جامعه قرار گرفته است.

 

رییس مرکز تحقیقات پلیس امنیت اخلاقی خاطرنشان کرد: فرهنگ استفاده از تلفن همراه شرایط خاصی را می‌طلبد و نیازمند آموزش‌های رسانه‌ای در کشور است.

 

فقیه گفت: تهیه فیلم های مستهجن از اماکن عمومی از دیگر مواردی است که متاسفانه در کشور به وفور یافت می شود.

 

تلفن همراه مهمترین ابزار برای تحقق دولت الکترونیک است

 

به گزارش سیتنا، دکتر مهدی فقیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مزیت‌های تلفن همراه، گفت: تلفن‌همراه با توجه به اینکه از رایج ترین وسایل الکترونیکی است، مهمترین ابزار برای تحقق دولت الکترونیک محسوب می‌شود.

 

وی اظهار داشت: استفاده از تلفن همراه نیاز به آموزش ندارد و ایجاد زیرساخت‌های آن ارزان‌تر از اینترنت است.

 

وی ایجاد دولت الکترونیک را یک الزام و ضرورت عنوان کرد و افزود: برای حکومت بر جامعه اطلاعاتی و مدیریت بر آن نیاز به خلق دولت الکترونیک است و نمی‌توان با ساختار های سنتی بر جامعه اطلاعاتی حکومت کرد.

 

فقیه با اشاره به اینکه دولت الکترونیک یعنی دولت قابل دسترس ، کارآ و پاسخگو ، گفت: نیروی انتظامی در ایجاد دولت الکترونیک پیشتاز و پیشاهنگ بوده است.

 

وی با اشاره به ایجاد دفاتر پلیس+10  و صدور گذرنامه الکترونیکی، گفت: با ایجاد دفاتر پلیس+10 کانال‌های الکترونیک بین مردم دولت ایجاد شد.

 

رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت کاهش فرصت‌های فساد را از دیگر مزایای دولت الکترونیک عنوان کرد زیرا که فساد اداری در نظام سنتی راحت تر است.

 

فقیه با بیان اینکه استفاده از فناوری های نوین در کنار مزایا، تهدیدهای نیز دارد، گفت: نیروی انتظامی از آن غافل نبوده و پلیس فتا را در سال گذشته تاسیس کرده، اداره مبارزه با جرایم رایانه ای و پلیس امنیت اخلاقی نیز از دیگر مراکز برای مقابله با تهدیدهای امنیتی است.

 

وی افزود: دولتی که یاد بگیرد از تکنولوژی اطلاعات و شبکه برای بهبود خدمات عمومی استفاده کند ، همچنان می تواند پایدار بماند .

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.