/مخالف وزیر پیشنهادی ارتباطات/ زارعی: آقای واعظی تخصصی در حوزه مربوط به این وزارتخانه ندارد
متن خبر
یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وزیر پیشنهادی ارتباطات، تخصصی در حوزه مربوط به این وزارتخانه ندارد و شخصیتی سیاسی است گفت: آقای واعظی باید در مورد حوادث پس از انتخابات مواضع خود را شفافتر بیان کند.
به گزارش سیتنا، علیاصغر زارعی نماینده مردم تهران که در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات صحبت میکرد گفت: آقای واعظی از سال 58 تا 65 به مدت هفت سال در مخابرات بود اما از سال 65 تا 92 که حدود 27 سال از آن میگذرد در مسائل روابط بینالملل و عرصههای سیاسی فعالیت داشته است.
وی تصریح کرد: بنابراین تجربیات وی تا در مقطع کارشناسی در زمینه مخابرات بوده و در مقاطع تکمیلی در زمینه علوم سیاسی فعالیت داشته است لذا میخواهم نتیجهگیری کنم که تخصص وی برای مجموعه صنایع مخابرات با تحصیلاتش که در دوران قبل از انقلاب بوده است، کافی نیست. حتی وی آشنایی اولیه با مبانی کارآمد در عرصه مدیریت عالی این صنعت ندارد.
زارعی با بیان اینکه صنایع الکترونیک از دورانی که وی در مخابرات حضور داشته تا به امروز تغییر کرده است، گفت: در حال حاضر در این وزارتخانه مباحث مربوط به مخابرات فضایی و ماهوارهها مطرح است. لذا از این حیث وزیر معرفی شده فاقد چنین ویژگیهای است و این به عنوان یک نقیصه در برنامههای ارائه شده توسط واعظی وجود دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بعید میدانم وزیر پیشنهادی معرفی شده برای تصدی وزارت ارتباطات تا به حال از چند کارخانه در زمینه صنایع الکترونیک بازدید داشته و یا حتی با مدیران آنها تماسی داشته باشد چرا که در این چند روز اخیر برخی از مدیران کارخانههای مربوط به این صنایع در تماسی گلهمندی خود را مطرح کردهاند که در کشور افرادی داریم که چندین سال در دانشگاهها در رشتههای مخابرات،الکترونیک و سختافزار تحصیل کردهاند چرا نسبت به این تخصصها بیاعتنایی میشود در هر حالی که این افراد آدمهای شناخته شده در بحث تجارت الکترونیک هستند.
به گزارش ایسنا، زارعی با تاکید بر اینکه کشورهایی توانستند اقتصاد خود را چند پله ارتقاء دهند که از دانش الکترونیک بهره گیرند، گفت: در این زمینه آقای واعظی نسبت به این مسائل کاملا بیگانه است و در برنامههای خود نیز اشاره چندانی به این موضوعات نداشته است.
وی با اشاره به آمارهای مربوط به شاخصهای توسعه ICT گفت: اگر این شاخصها از سال 86 ارتقا یافته و اصلاح شده دلیلش این بوده که مدیران متخصصی در وزارت ارتباطات منصوب شدهاند. مگر میشود وزیری در یک عرصه انتخاب شود که به مبانی مسلط نباشد؟
وی با اشاره به اینکه ما در برخی از تجهیزات به کشورهای خارجی وابسته هستیم، اظهار کرد: در هر زمانی که با عنوان حاکمیت وزرای ما مدیریت کرده و تولید داخل را در این عرصه تقویت کردهاند هم تولیدکنندگان داخلی راضی بوده و هم ارتباط دانشگاه با صنعت تقویت شده است.
زارعی با تاکید بر اینکه وزیر پیشنهادی ارتباطات در مسائل سیاسی منطقه و دنیا تسلط دارد، گفت: حتی مطرح شده که وی ممکن بود به عنوان وزیر امور خارجه مسوولیت داشته باشد اما وقتی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی شد هم برای خود وی قدری تعجببرانگیز بود و هم برای متخصصین کشور.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات که در برنامه پنجم نیز مطرح شده از مطالبات ملی کشور است، گفت: حتی آقای واعظی نسبت به موضوعات مربوط به فضای مجازی برنامهای ارائه نکرده در حالی که ما شورای عالی فضای مجازی را در کشور داریم که هم تراز با شورای عالی امنیت ملی کشور است.
زارعی ادامه داد: گفته شده واعظی برای جبران ضعفهایی که در مدیریت وجود دارد میخواهد از برخی آقایان به عنوان معاونین خود استفاده کند که این نقیصه برطرف شود این مسئله درست نیست و انتظار می رود آقای واعظی نسبت به این مسائل پاسخگو باشد.
این نماینده اصولگرای مجلس در پایان با تاکید بر اینکه اساسا وزیر پیشنهادی ارتباطات شخصیت سیاسی دارد، گفت: گرچه در مباحث اجتماعی نیز نقطه نظراتی داشته است اما از وی انتظار می رود در مورد حوادثی که در کشور اتفاق افتاد بالاخص حوادثی که پس از انتخابات اتفاق افتاد مواضع خود را شفافتر بیان کند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید