کدخبر :4679 پرینت
29 آبان 1391 - 06:42

رئیس سیا هم قربانی گوگل و جی میل شد!

متن خبر

«جی میل و گوگل در قبضه دولت آمریکاست و حریم خصوصی در این حوزه هرگز وجود ندارد.»
به گزارش سیتنا به نقل از کیهان، سایت آمریکایی پولیتکو با انتشار این تحلیل، به ماجرای رسوایی ژنرال پترائوس رئیس مستعفی سازمان سیا پرداخت و نوشت: باید از تجربه ژنرال پترائوس درس آموخت. زیر نظر گرفتن فعالیت های اینترنتی وی به ویژه حساب جی میل وی توسط اف بی آی و البته بی مبالاتی دو طرف رابطه، این رسوایی را رقم زد.
به گزارش رادیو فردا، این سایت آمریکایی با اشاره به رصد حساب کاربری در سایت جی میل می نویسد: شما اینجا ناشناس نیستید. پترائوس و پائول برادول زنی که با وی در تماس بود، برای تماس با یکدیگر از نام مستعار استفاده می کردند. اکنون می دانیم که چنین روشی هویت این دو را مخفی نگاه نداشت و ماموران اف بی آی توانستند با زیر نظر گرفتن پیام های رد و بدل شده میان حساب های کاربری بین دو طرف اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورند.
کریس سوقوئیان، متخصص ارشد فناوری اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا (ای سی ال یو) می گوید «براساس قانون آمریکا اینکه شما با چه کسی ارتباط دارید و کجا این ارتباط را برقرار می کنید، از کمترین حفاظت قانونی برخوردار است.»
پولیتکو در ادامه گزارش خود به جاسوسی گوگل در خدمت دولت آمریکا اشاره می کند و می نویسد: درخواست دولت ها برای دستیابی به اطلاعات کاربران افزایش یافته و گوگل و دیگران هم به ساز آنها می رقصند؛ سه شنبه هفته گذشته، 23 آبان، گوگل اعلام کرد که تنها در ایالات متحده آمریکا براساس رای دادگاه های مربوطه و نیروهای امنیتی، حدود 8000 درخواست برای اطلاعات کاربران در نیمه اول سال 2012 دریافت کرده است. در شش ماهه قبل از این دوره تعداد 6321 درخواست از این دست ثبت شده بود. مقامات دولتی اطلاعات مربوط به 281/16 کاربر را درخواست کرده بودند و گوگل نیز 90 درصد چنین خواسته هایی را اجابت کرده است.
این گزارش می افزاید: شما در دنیای سایبر به سر نمی برید. واقعیت این است که مرز بین بیرون و درون دنیای سایبری به شدت کمرنگ شده است. مکان فیزیکی شخص را می توان به سادگی از روی ایمیل ارسالی وی ردیابی کرد. هر ایمیل حاوی داده های اطلاعاتی از قبیل نشانی آی پی رایانه هایی که ایمیل را ارسال کرده اند نیز هست و بعضی مواقع، این اطلاعات در ایمیل ارسال شده آشکار است. کارشناسان می گویند که خدمات ایمیل یاهو و برخی دیگر، اطلاعات اینچنینی را نشان می دهند در حالی که ایمیل های فرستاده شده توسط خدمات جی میل اطلاعات یاد شده را مخفی نگاه می دارند. اما حتی در صورت مخفی ماندن داده ها، تنها یک حکم دادگاه لازم است تا شرکت ارائه دهنده ایمیل داده های مخفی را نیز در اختیار دارندگان حکم قرار دهد.
پولیتکو خاطرنشان کرد: چت های ضبط نشده و «آف-رکورد» هم ذخیره می شوند. «هنگام استفاده از سرویس پیام فوری در گوگل تاک یا جی میل، بسیاری از کاربران ترجیح می دهند که گزینه «آف-رکورد» را انتخاب کنند که به این معناست که هیچ قسمتی از گفت وگو در حساب های کاربری فرستنده و دریافت کننده پیام ضبط نمی شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.