سلطانی: ارتقای حوزههای دانشبنیان به اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی وابسته است
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه ارزش افزوده به اینترنت اشیاء بستگی دارد، گفت: شرکت مخابرات به طور نظاممند از حوزههای اقتصادی به ویژه در بخش مهم و اساسی مانند کشاورزی و دامپروری با در اختیار گذاشتن آخرین فناوریهای مربوط به اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی حمایت میکند.
به گزارش سیتنا، مهندس مجید سلطانی، در همایش مخابرات و تحول دیجیتال و نقش آن در صنعت کشاورزی که چهارشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲ در منطقه البرز با حضور تعدادی از معاونین ستادی و مدیران مخابرات برگزار شد، اظهار داشت: ارتقای شرکتهای دانشبنیان و اقتصادمحور در سایه ورود به حوزه هوش مصنوعی امکانپذیر است.
وی با اشاره به موضوع توسعه کسبوکار مبتنی بر زیستبوم نوآوری افزود: ایجاد زیستبوم نوآوری و خلاقیت در رشد صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات با استفاده از ظرفیتهای فکری و علمی جامعه میسر است.
مهندس سلطانی، اولویتهای شرکت مخابرات ایران در حوزه انقلاب صنعتی چهارم را طراحی و تدوین سیاستهای اجرایی و عملیاتی و ایجاد شبکه همافزایی دانست و گفت: چالشهای اصلی پیش روی ذینفعان در نوآوری، ناکافیبودن خط مشیها، منابع و دانش مناسب برای نوآوران و تغییرات دیجیتالی است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: توسعه نظامات کلیدی نوآوری با هدف تسریع بهرهبرداری از فرصتهای تحول دیجیتال و استفاده از ظرفیت بخشهای مهم اقتصادی مانند کشاورزی، بسیار اساسی است که در همایش امروز، نکاتی کاملاً عملی برای پیشرفت اقتصاد مبتنی بر نوآوری کشاورزی به عنوان تضمینکننده امنیت و سلامت غذایی جامعه و نقش مخابرات در تحقق آن مطرح شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید