مدیرکل ارتباطات استان هرمزگان به سیتنا خبر داد: پوشش 100 درصدی جزیره کیش و بندر چارک به شبکه فیبرنوری
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان، گفت: جزیره کیش و بندر چارک 100 درصد تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفتهاند و به این معنی است که چنانچه متقاضی نسبت به ثبت درخواست سرویس اینترنت اقدام نماید مجری پروژه fttx در این شهر مکلف است قبل از یک ماه سرویس مورد نظر را به مشترک تحویل و منزل و کسبوکار را به شبکه متصل نمایند.
احد قویدل فرد در گفتوگو با خبرنگار سیتنا پیرامون آخرین وضعیت پروژه فیبرنوری در استان هرمزگان، اظهار کرد: هم اکنون جزیره کیش و بندر چارک 100درصد تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته اند و به این معنی است که چنانچه متقاضی نسبت به ثبت درخواست سرویس اینترنت اقدام نماید مجری پروژه fttx در این شهر مکلف است قبل از یک ماه سرویس مورد نظر را به مشترک تحویل و منزل و کسب و کار را به شبکه متصل نمایند و در مجموع در جزیره کیش حدود 13 هزار و 400 خانوار و در بندر چارک حدود یک هزار و 100 خانوار تحت پوشش این شبکه قرار گرفتهاند.
وی، ادامه داد: تاکنون بیش از 800 منزل و کسب و کار به شبکه متصل شده و دسترسی آن ها به خدمات مبتنی بر فیبر نوری برقرار شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان، افزود: هم اکنون تفاهمنامه مجری fttx با شهرداریهای بندرلنگه، بندر کنگ و میناب به امضا رسیده و ان شاالله از اواخر ماه جاری عملیات اجرایی در این سه شهر آغاز میشود و هم چنین هماهنگی و جلسات لازم با شهرداری بندرعباس نیز در حال برگزاری است و حسب تاکیدات و دستورات استاندار هرمزگان مساعدتهای ویژه جهت صدور مجوز حفاری و آغاز عملیات اجرایی صورت گرفته است.
قویدل فرد، تاکید کرد: شبکه فیبرنوری در استان هرمزگان توسط شرکت فناپ در کیش و در بندر چارک توسط شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات فراهم شده است.
وی، اشاره کرد: شهرداری ها با توجه به مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مبنی بر سقف تعرفه، اجازه عبور زمینی فیبرنوری در مراکز استان ها و سایر شهرها سریعاً تفاعهم نامه اجرایی با مجری fttx در شهرها منعقد نمایند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان پیرامون میزان پیشرفت پروژه USO هم گفت: در دولت سیزدهم در استان هرمزگان تعداد یکصد و 51 روستای بالای 20 خانوار با سرمایه گذاری دو هزار و 700 میلیارد ریال توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از نسل سوم و چهارم شبکه تلفن همراه بهرهمند شدند که به تبع آن تعداد چهارده هزار و 298 خانوار روستایی با جمعیتی معادل پنجاه و یک هزار و 714 نفر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
قویدل فرد، خاطرنشان کرد: در خصوص اتصال سایر روستاهای بالای 20 خانوار استان هرمزگان ابلاغ پروژه به اپراتورهای تلفن همراه توسط مجری USO وزارت متبوع صورت گرفته و با توجه به دور بودن نقاط از مرکز و کوهستانی بودن عمده مناطق روستایی استان هرمزگان، هم اکنون عملیات فنی و اجرایی جهت انتقال و تامین پهنای باند در نقاط انتهایی (شامل اجرای فیبرنوری و احداث دکل های واسط) در حال انجام است و پس از تمکیل لایه انتقال، اقدامات لازم جهت ایجاد دسترسی در سایر روستاهای بالای 20 خانوار باقی مانده انجام خواهد شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید