کدخبر :272265 پرینت
20 شهریور 1401 - 10:51

​حمایت صندوق صنایع پیشرفته از طراحی و تولید بومی مودم‌های 5G

مدیر ارزیابی طرح‌­های صندوق صنایع پیشرفته، گفت: حمایت های مالی دولت از شرکت های دانش بنیان داخلی فعال سبب رشد و تعالی آنها شده و زمینه را برای گسترش تکنولوژی های به روز دنیا در داخل کشور با استفاده از دانش و فناوری بومی فراهم می ­آورد که می ­تواند خود عامل مهمی در کاهش واردات به کشور باشد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، ناصر بیاری، با اشاره به حمایت این صندوق از طراحی و تولید مودم های 5G گفت: تکنولوژی 5G به عنوان پنجمین نسل از شبکه همراه بعد از نسل چهارم در حال جایگزین شدن می باشد. از قابلیت های این فناوری، 100 برابر شدن ظرفیت ترافیکی، افزایش 20 برابری سرعت کاربر و کاهش چشمگیر تاخیر شبکه به 1/0 تکنولوژی LTE است. همچنین هوشمندسازی صنایع و IoT، از مهم ترین کاربردهایی است که بر بستر این فناوری قابل تحقق خواهد بود.

مدیر ارزیابی طرح­‌ها افزود: در افق 1404 پیش بینی شده 10درصد کاربران موبایل به اینترنت پرسرعت مجهز خواهند شد و از این رو اپراتورهای تلفن همراه اقدام به راه ­اندازی سایت ­های متعددی در سراسر کشور نموده‌­اند.

بیاری ادامه داد: اپراتورهای موبایل در حال گذار از نسل چهارم به نسل پنجم می­‌باشند که وجود تحریم‎‌­های ظالمانه فرصتی را ایجاد نموده که با رویکرد استفاده از ظرفیت شرکت‌­های داخلی نسبت به توسعه این فناوری اقدام شود. صندوق صحا، با توجه به نیاز کشور به افزایش پهنای باند اینترنت برای کاربران داخلی و همچنین با هدف قطع وابستگی به شرکت های خارجی و جلوگیری از خروج ارز، اقدام به حمایت از شرکت دانش بنیان داخلی فعال و پیشرو در زمینه طراحی و تولید مودم های 5G نموده است.

در افق 1404 پیش بینی شده 10درصد کاربران موبایل به اینترنت پرسرعت مجهز خواهند شد و از این رو اپراتورهای تلفن همراه اقدام به راه ­اندازی سایت ­های متعددی در سراسر کشور نموده‌­اند.

مدیر ارزیابی طرح ­های صحا با اشاره به شرکت طراح و تولید کننده این محصول گفت: شرکت موج آینده فرافن با حمایت صندوق صحا توانسته است اولین قراداد طراحی و تولید مودم های 5G را با یکی از اپراتورهای تلفن همراه اجرا نماید.

وی در پایان بیان داشت: حمایت های مالی دولت از این دست شرکت ها و پروژه ها سبب رشد و تعالی آنها شده و زمینه را برای گسترش تکنولوژی های به روز دنیا در داخل کشور با استفاده از دانش و فناوری بومی فراهم می ­آورد که می ­تواند خود عامل مهمی در کاهش واردات به کشور باشد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.