ستاری: ظرفیتهای نوآورانه سیستان و بلوچستان با رونق صنایع خلاق شکوفا میشود
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری گفت: ظرفیتهای نوآورانه سیستان و بلوچستان، زمینهساز رونق مزیتهای نهفته صنایع خلاق و فرهنگی استان شده است و این استان هم اکنون به لحاظ تعداد شرکتهای خلاق جزو پنج استان برتر کشور قرار دارد.
به گزارش سیتنا، سورنا ستاری در ادامه سفر به استان سیستان و بلوچستان، شش خانه خلاق و نوآوری را در این استان افتتاح کرد.
وی در این مراسم با بیان این که توسعه ظرفیتهای صنایع خلاق و بویژه حوزه علوم انسانی و فناوری های نرم میتواند به خلق ارزش افزوده و اشتغال پایدار منجر شود ادامه داد: نمونههای موفق و توانمندی از شرکتهای خلاق در حوزههای گوناگون فناوریهای نرم و صنایع خلاق، از میراث فرهنگی، کسب وکارهای دیجیتال صنایع دستی، گردشگری گرفته تا نوآوریهای اجتماعی امروز در استان سیستان و بلوچستان به کمک خانههای خلاق و نوآوری توسعه یافتهاند و ضمن شکوفا کردن ظرفیتها ومزیت های استانی، راه را برای ایجاد اشتغال، خلق ارزش افزوده و مهمتر از همه حفظ و ماندگاری سرمایههای انسانی نوآور و خلاق فراهم میکنند.
ستاری با اشاره به اینکه رویکرد جدید معاونت علمی و فناوری در حمایت از صنایع خلاق میتواند مبدأ تحولات جدی در این حوزه باشد ادامه داد: یکی از ظرفیتهای خوبی که در قانون جهش تولید دانش بنیان پیش بینی شده، توسعه زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی، فناوریهای نرم مبتنی بر علوم انسانی، فرهنگ و هنر ، تاریخی و ظرفیتهای گردشگری است. خانههای خلاق و نوآوری بخشی از اولویتهایی است که در قانون جهش تولید به طور جدی دنبال میکنیم.
توسعه صنایع خلاق در استان سیستان و بلوچستان
در افتتاح این خانههای خلاق و نوآوری که با همراهی علی خیر الدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان و پرویزکرمی رییس مرکز ودبیرفناوری های نرم و شهردار زاهدان و جمعی از مسئولان استانی صورت گرفت، خانههای خلاق و نوآوری شش خانه خلاق و نوآوری شهری، خانه خلاق و نوآوری فرش، خانه خلاق و نوآوری هاتف، خانه خلاق و نوآوری اموزش ، خانه خلاق و نوآوری اجتماعی، خانه خلاق و نوآوری پویانمایی و بازیسازی به بهرهبرداری رسید.
خانه خلاق و نوآوری دانشگاه با هدف جذب، پذیرش و اجرای طرح های نو و خلاقانه در حوزه های مرتبط با صنایع خلاق از بین دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در فضای اختصاص یافته از محیط این دانشگاه با همکاری دانشگاه سیستان و بلوچستان، پارک علم و فناوری و ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۱ راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.
با راه اندازی و بهره برداری از این خانههای خلاق و نوآوری، استان سیستان وبلوچستان از هفت خانه خلاق و نوآوری بهرهمند خواهد شد و سیستان وبلوچستان رتبه دوم کشوری قرار میگیرد.
این ظرفیت ایجاد شده، زمینهساز رونق مزیت های نهفته صنایع خلاق و فرهنگی استان شده است و سیستان و بلوچستان هم اکنون به لحاظ تعداد شرکت های خلاق نیز جزو پنج استان برتر کشور قرار دارد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید