کدخبر :269220 پرینت
10 خرداد 1401 - 15:06

ستاری: کشور با زیست‌بوم فناوری و نوآوری به اشتغال‌آفرینی می‌رسد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: درآمدزایی از طریق صادرات مواد و محصولات تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان، ضمن توسعه زنجیره ارزش تولید، کشور را از مرحله خام فروشی عبور می‌دهد، به طوری که زمینه ایجاد اشتغال، خلق ارزش افزوده و صادرات فراهم شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، پنجمین جلسه ستاد ویژه رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت های دانش بنیان به ریاست معاون اول رییس جمهوری و با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری برگزار شد.

محمد مخبر معاون اول رییس جمهوری در این جلسه که سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری و همچنین مسئولان دستگاه های مربوطه حضور داشتند، با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ به عنوان «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» و با تأکید بر بهره‌گیری از برخی فرصت های موجود در بودجه سال جاری برای کمک به توسعه دانش بنیان در کشور، افزود: تاکنون توجه کافی به توسعه شرکت های دانش بنیان در بودجه جاری کشور نشده است و بدنبال آن هستیم تا در بودجه ریزی سالانه دولت توازنی در اختصاص بودجه معاونت علمی و فناوری با سایر دستگاه ها و بخش ها به وجود آید.

وی همچنین ابراز کرد: با در اختیار گذاشتن امکانات مالی و زیرساختی به حوزه دانش بنیان، تمامی وزارتخانه ها موظف به دانش بنیان کردن دستگاه های متبوع خود و همچنین اشتغال زایی در این بخش هستند.

گام‌های جدی معاونت علمی و فناوری در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری نیز در این جلسه با اشاره به برنامه های معاونت علمی و فناوری در جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان تاکید کرد: خوشبختانه با تلاش های دولت سیزدهم، قانون جهش تولید دانش بنیان در کشور بعنوان یک منبع قابل استناد برای توسعه شرکت های دانش بنیان در کشور پایه ریزی شده است.

وی ادامه داد: با همکاری سازمان برنامه و بودجه و تخصیص اعتبارات لازم در راستای تحقق قانون جهش تولید دانش بنیان و با ورود و کمک شرکت های دانش بنیان و درآمدزایی از طریق صادرات مواد و محصولات تولیدی این شرکت ها، ضمن توسعه زنجیره ارزش تولید، کشور از مرحله خام فروشی عبور خواهد کرد. به طوری که زمینه ایجاد اشتغال و خلق ارزش افزوده و صادرات فراهم شود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این جلسه ضمن بررسی وضعیت بودجه و تخصیص منابع مالی این معاونت، گزارشی از تصویب آیین نامه های اجرای مرتبط با قانون بودجه شرکت های دانش بنیان و منابع لازم جهت اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان ارائه کرد.

همچنین آخرین اقدامات انجام شده در ستاد ویژه رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت های دانش بنیان در دستگاه ها و وزارتخانه های مختلف در حوزه های بومی سازی، پروژه های پیشران و زیست بوم، اقدامات اجرایی قانون جهش تولید دانش بنیان و همچنین محورهای اصلی قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله تقویت ابزارهای مالی، توسعه زیرساخت های مورد نیاز، رفع موانع فعالیت های دانش بنیان و توسعه بازار محصولات و خدمات دانش بنیان بحث و بررسی شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.