تاسیس بزرگترین محل تولید تراشه دنیا توسط اینتل
تصمیم جدید شرکت اینتل بر این اساس است که با سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلاری در ایالت اوهایو، مرکز نیمهرسانای بزرگی تاسیس کند و به همین منظور مدیرعامل این شرکت آن را به عنوان «بزرگترین محل تولید تراشه روی کره زمین» تلقی کرده است.
به گزارش سیتنا به نقل از تسنیم، اینتل اعلام کرد که قصد دارد با سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلاری خود در ایالت اوهایو، یک مرکز نیمهرسانای عظیم تاسیس کند که مدیرعامل اینتل از آن به عنوان «بزرگترین محل تولید تراشه روی کره زمین» یاد کرده است.
شرکت اینتل (Intel)، قصد دارد در این مرکز دو کارخانه تولید نیمه هادی را ایجاد کند که حدود سه هزار نفر در آن مشغول به کار میشوند. همچنین ساخت این مرکز قرار است در سال جاری آغاز شود و اگر همه چیز طبق انتظارات اینتل پیش برود، کارخانهها تا سال 2025 عملیات خود را آغاز خواهند کرد.
اینتل (Intel) شرکت چندملیتی آمریکایی است، که در زمینه تولید و طراحی انواع مختلف سختافزار رایانه، با تمرکز بر مادربورد، کارت شبکه، چیپست، بلوتوث و حافظه فلش، همچنین انواع مختلف ریزپردازنده، نیمرسانا، مدار مجتمع، واحد پردازش گرافیکی و سامانه نهفته فعالیت مینماید.
شرکت اینتل در سال 1968 توسط رابرت نویس و گوردون مور راهاندازی شد. این شرکت در دهه 1970 میلادی، یکی از قویترین تراشهها یعنی اینتل 8086 را به بازار فروش قطعات رایانهای، عرضه کرد، که شرکت آیبیام از این پردازنده برای محصول رایانه شخصی خود استفاده نمود.
دفتر مرکزی این شرکت در شهر سانتا کلارا، کالیفرنیا در دره سیلیکون قرار دارد و سهام آن در بازار بورس نزدک(NASDAQ) معامله میشود. بازار بورس نزدک یک بازار بورس سهام در آمریکا است. این بازار در فهرست بورسهای سهام از نظر ارزش بازار دومین رتبه را در بازار معاملهٔ الکترونیک سهام؛ پس از بورس نیویورک، داراست. شرکت اینتل جزئی از میانگین صنعتی داو جونز و شاخص نزدک-100 بهشمار میآید.
شرکت اینتل در نهایت به دلیل فضایی که برای ساخت در اختیار دارد، اوهایو را از بین 38 منطقه مختلف را در ایالات متحده برای ساخت مرکز خود بررسی کرده و انتخاب کرده است. با توجه به اینکه آمازون در سال 2019 با مخالفت ساکنان و قانونگذاران شهر لانگ آیلند، کوئینز نیویورک نتوانست دفتر مرکزی دوم خود را در این شهر تاسیس کند، اینتل قصد دارد کارخانههای خود را در مکانهایی ایجاد کند که هیچ تداخلی با ساکنان ندارد.
«پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل، معتقد است که این شرکت در آینده میتواند مرکز اوهایو خود را تا 2000 هکتار گسترش دهد و با این کار 8 کارخانه جدید تاسیس کند. او در این رابطه توضیح میدهد: «ما به ایجاد سیلیکون ولی کمک کردهایم و اکنون قصد دارید سیلیکون هارتلند را ایجاد کنیم.»
قابل توجه است که در سال گذشته، دولت ایالت متحده به اینتل و سایر شرکتها فشار آورد تا به منظور کمبود جهانی، تراشههای خود را به جای چین در ایالات متحده تولید کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید