کدخبر :265280 پرینت
25 دی 1400 - 07:04

افزایش شیردهی گاوها با واقعیت مجازی

پس از اینکه در روسیه از تکنولوژی هدست‌های واقعیت مجازی برای کاهش استرس گاوها استفاده کردند در ترکیه نیز یک دامدار از این روش برای افزایش شیردهی گاوهای خود استفاده کرد و از آن نتیجه هم گرفت.

متن خبر

به گزارش سیتنا از اسپوتنیک، یک دامدار اهل ترکیه با نام ایزد کُچک با الهام از کاری که قبلا در روسیه انجام شده بود از هدست‌های واقعیت مجازی برای گاوهای خود استفاده کرد تا میزان شیردهی آن‌ها را بالا ببرد و در کمال تعجب از آن نتیجه هم گرفت. او از این هدست‌ها برای اینکه گاوها تصور کنند در علفزارهای سرسبز هستند و از آنجا تغذیه می‌کنند استفاده کرد.

این دامپرور ابتدا برای گاوهایش موسیقی کلاسیک پخش می‌کرد. چند دامپرور از این روش برای ایجاد یک فضای آرام برای گاوهای خود استفاده کرده بودند. اما اکنون او هدست‌های واقعیت مجازی را برای دو رأس از گاوهای خود استفاده می‌کند. این دامپرور می‌گوید: "با توجه به افزایش قیمت یونجه ما به دنبال روش‌های جایگزین برای افزایش محصولات هستیم. شنیده بودم که در روسیه از این هدست‌ها استفاده می‌کنند و تصمیم گرفتم آن را امتحان کنم. سپس به مدت ده روز گاوها را تحت نظر داشتم و متوجه شدم که هم میزان شیردهی و هم کیفیت شیر آن‌ها افزایش پیدا کرد."

وی افزود: "آن‌ها معمولا هر روز ۲۲ لیتر شیر تولید می‌کردند. اما اکنون این دو گاو که هدست واقعیت مجازی دارند در روز ۲۷ لیتر شیر تولید می‌کنند. آن‌ها در حال تماشای یک علفزار سرسبز هستند و این مسئله از نظر احساسی به آن‌ها کمک می‌کند. آن‌ها اکنون استرس کمتری دارند". کُچک ۱۰ هدست دیگر سفارش داده است تا آن‌ها را بر روی گاوهای بیشتری امتحان کند.

در روسیه این هدست‌ها را بر روی هر دو چشم استفاده می‌کردند اما در ترکیه یکی از چشم‌ها را می‌بندند تا تاثیر آن را بر گاوها ببینند و همزمان با آن موسیقی کلاسیک برایشان پخش می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهند گاوها در محیطی آرام و بدون استرس بازدهی بیشتری دارند.

کاربران نسبت به این اقدام واکنش‌های مختلفی نشان می‌دهند. عده‌ای از کاربران ایرانی عنوان می‌کنند دنیا با سرعت در حال پیشرفت و بروز شدن است در حالی که نمایندگان ما به دنبال محدود کردن اینترنت هستند؛ حتی موسیقی روی یک گاو هم اثر مثبت می‌گذارد اما اینجا ماهیت اسلام را زیر سوال می‌برد و ورود آلات موسیقی را ممنوع می‌کنند. بسیاری هم مخالف این روش هستند و آن را کلاهبرداری می‌خوانند و قبول دارند که این روش کاملا غلط است و از حیوانات بیچاره سوءاستفاده لازم را برای سود و منفعت خود می‌برند.

جمعی از کاربران هم با کنایه به این موضوع اشاره می‌کنند که این کار همان کاری است که سیاستمداران با تلویزیون برای ما انجام می‌دهند و این روش و سیستم‌های واقعیت مجازی در تمامی امور زندگی هم در حال رواج و عادی‌سازی است و به زودی برای دانشجویان و دانش‌آموزان و حتی جلسات اداری و بسیاری از کارها استفاده می‌شود.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.