کدخبر :262771 پرینت
04 آبان 1400 - 19:43

آیا حذف کامل شکر مضر است؟

قند ضروری برای ارگانیزم از طریق مواد غذایی دیگر تأمین می شود.

متن خبر

به گزارش ایران پژواک، یلنا سالوماتینا، متخصص تغذیه و کاندید علم طب، معتقد است که عدم مصرف شکر به طورکلی ضرری به ارگانیزم انسان نمی رساند، زیرا قند ضروری برای بدن از طریق مصرف دیگر مواد خوراکی تأمین می گردد.

وی در توضیح گفت: «مغز فقط گلوکز تغذیه میکند، به این دلیل همه چیز دیگر را به قند تبدیل می کند. ما روزانه و به طرق گوناگون «قند مخفی» را در کالباس، سس و دیگر مواد خوراکی مصرف می کنیم. تولیدکنندگان اغلب مقدار کربوهیدرات ها و نه میزان قند را روی محصولات قید می کنند که باعث می شود برخی مصرف روزانه آن را افزایش بدهند.

همه کربوهیدرات‌ها به محض خوردن به قند تجزیه می‌شوند. بدن هضم و تجزیه کربوهیدرات‌ها به گلوکز، یک قند ساده، که می‌تواند به بدن و مغز منتقل شود و انرژی تأمین کند را به عهده دارد. قند‌های طبیعی، مانند قند‌های موجود در کربوهیدرات مانند میوه یا شیر نیز به مقدار متعادل به بدن برسد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.