برگزاری گردهمایی شرکتهای دانش بنیان اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران و هیات تجاری عراق و اقلیم کردستان
گردهمایی بزرگ شرکت های دانش بنیان اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران و هیات تجاری کشور عراق و اقلیم کردستان با حضور تعدادی از شرکتهای فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و حضور مجازی بیش از ۱۴۰ شرکت دانشبنیان، در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، صبح امروز یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه، به همت صندوق نو آوری و شکوفایی، گردهمایی بزرگ شرکت های دانش بنیان اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران و هیات تجاری کشور عراق و اقلیم کردستان با حضور مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکتهای دانش بنیان و هیات تجاری از کشور عراق و اقلیم کردستان به منظور ارائه مشاوره و مدیریت صادرات محصولات دانشبنیان در محل صندوق نوآوری برگزار شد.
در نشست امروز بیش از ۱۴۰ شرکت دانشبنیان به صورت وبیناری حضور داشتند و ۱۰ شرکت نیز به صورت حضوری معرفی توانمندیهای خود را انجام و مذاکرات تخصصی متعددی را با طرفهای عراقی به پایان رساندند.
در این رویداد دکتر مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی و شیخ مصطفی رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان اقلیم کردستان، دکتر حسینی دبیر سابق اتاق مشترک ایران و عراق و صابر محمد مدیرعامل شرکت هند ریشه و رئیس هیات مدیره مرکز تجاری ایران در سلیمانیه حضور داشتند.
دکتر شاوردی در این رویداد از راهاندازی نمایشگاه دائمی محصولات دانشبنیان و مرکز تجاری ایران در سلیمانیه در خرداد ماه سال جاری با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد. همچنین در این جلسه حمایتهای صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی تشریح شد.
بر اساس این گزارش، یکی از سیاستهایی که هیات عامل سوم در صندوق نوآوری و شکوفایی در دستور کار خود قرار داده است، مساله برونسپاری و کاهش تصدیگری صندوق در بحث تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری است که به اذعان کارشناسان، این امر میتواند به عملکرد بهتر این اکوسیستم کمک کند؛ چرا که صندوق نباید در تمام جزئیات ورود پیدا کند و میتواند این امور را به نهادهای همکار خود بسپارد.
به اعتقاد کارشناسان، اقدامات صندوق در حوزه های اصلی شامل ایجاد زیرساختها و سیاستگذاری و هدایت مناسب برای کاربردی کردن دانش و تجاری سازی نوآوریها، ایجاد، تقویت، گسترش و حمایت از شرکتهای دانش بنیان بخش خصوصی و تعاونی با ارائه پشتیبانی و حمایت مالی، ایجاد و توسعه شبکه صندوق ها و شرکت های سرمایه گذاری خطرپذیر ، مشارکت مستقیم خطرپذیر در طرح ها و پروژه های نوآورانه و فناورانه شرکت های دانش بنیان بخش خصوصی و تعاونی، هدایت سرمایههای مردمی بانکی و دولتی به سمت فناوری و صنایع پیشرفته ، مشارکت با سرمایههای خطرپذیر خارجی بسیار موثر و ره گشا بوده است.
تاکید میشود؛ در سال های گذشته حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن رشد کمی و کیفی بسیاری از شرکت های دانش بنیان در داخل کشور، با افزایش صادرات شرکت های دانش بنیان حوزه های مختلف همراه بوده است.
در همین حال، یکی از اهدف حضور اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در این نشست بزرگ، توسعه و افزایش سهم بازار جمهوری اسلامی ایران در حوزه های فن آوری اطلاعات و ارتباطات در کشورهای هدف با حمایت صتدوق نوآوری و شکوفایی است و در این نشست که با معرفی مجصولات شرکتهای دانش بنیان اتحادیه مشتمل بر موج آینده فرافن، آریا همراه سامانه ، موننکو ، پیام پرداز ، فن کام (واف) و صنایع ارتباطی (آوا) توسط نمایندگان این شرکت ها صورت پذیرفت، امید میرود که این نشستها منجر به قراردادهای اجرایی گردد.
بازار بکر کشور دوست و همسایه عراق بهترین بازار جهت توسعه صادرات محصولات تولیدی/خدمات واحدهای صنعتی صنعت ICT جمهوری اسلامی ایران است که باید از این فرصت در راستای رونق تولید، صادرات خدمات فنی و مهندسی به صورت بهینه استفاده کرد.
شایان ذکر است که نشستهای حضوری این رویداد بزرگ با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام پذیرفته و در کنار این نشستها بیش از ۱۴۰ شرکت دانشبنیان به صورت مجازی در جریان این نشست ها قرار گرفتند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید