تولید بدون کارخانه برای صنعت ICT ؛ تهدید یا فرصت؟
به دنبال ابلاغ دستورالعمل صدور گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان صمت استانها، دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران ضمن گفتوگو با مدیران وزارت مذکور از یکسو به مزایا و از سوی دیگر به نگرانیهای موجود در این رابطه اشاره کرد و خواستار اجرای صحیح و نظارت شدهی این دستورالعمل شد.
مهندس فرامرز رستگار، دبیر و عضو هیات مدیرهی سندیکای صنعت مخابرات ایران در دستنوشتهای که پیرامون ابلاغ دستورالعمل صدور گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه توسط وزارت صمت در اختیار سیتنا قرار داد، توضیح داده است: این دستورالعمل مانند سایر قوانین و آییننامه های اجرایی، جهت انجام درست نیاز به سازوکار، تخصص، تعهد و نظارت دقیق دارد، از این جهت سندیکای صنعت مخابرات موضوع را با صاحبان این حرفه در میان میگذارد و تمام تلاش خود را برای بهره مندی صنعت ICT از این دستورالعمل به عنوان ابلاغیهای بر قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار بکار خواهد گرفت.
در این نوشته صرفا به محتوای این دستورالعمل اشاره و در مناسبتهای بعدی، نقطه نظرات کارشناسی برای حفظ نقاط قوت و رفع نقاط ضعف اعلام خواهد شد.
محتوای دستورالعمل صدور گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه
مقدمه:
این دستورالعمل بهمنظور ایجاد وحدت رویه در صدور گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه برای اشخاص حقوقی با تاکید بر الکترونیکی بودن فرآیندها و یکپارچه سازی اطلاعات مجوزها تدوین شده است.
هدف:
زمینه سازی برای بهبود فضای کسب و کار، تسهیل، تسریع شفاف سازی کلیه امور مرتبط با صدور گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه.
تعاریف:
تولید بدون کارخانه توانمندی مهندسی- بازرگانی برای تولید برون سپاری شده با استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی موجود کشور توسط اشخاص حقوقی که نسبت به طراحی محصول، بازاریابی و عرضه محصول با نشان تجاری( برند) خاص اقدام می نمایند.
سامانه ثبت درخواست:
سامانه بهین یاب وزارت صنعت و یا سامانه های دیگری که بعدا راه اندازی و اعلام می گردد.
مسئولیت بررسی:
مسئولیت بررسی مدارک و صدورگواهی فعالیت به عهده روسای سازمان های صمت استانهاست.
شروط اصلی صدور گواهی:
ارائه قرارداد معتبر تولید محصول باحداقل یکی از تولیدکنندگان دارای پروانه بهره برداری که دارای توان و ظرفیت کافی و مجوزهای لازم برای تولید موضوع قرارداد باشد.
ضمنا صدور گواهی برای اشخاص حقوقی خارجی با رعایت ضوابط و قوانین و مقررات مربوطه مجاز می باشد.
اعتبار گواهی:
مدت اعتبار گواهی یک سال و تمدید آن منوط به معتبر بودن قراردادهای ارائه شده و تایید ثبت آمار تولید ماهانه خواهد بود.
محیط زیست:
با توجه به ماهیت گواهی، نیاز به استعلام از اداره کل حفاظت محیط زیست استان نمی باشد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید