ماجرای کلیپ (هشدار ۱۰+) شبکه نهال چه بود؟
محمد سرشار مدیر شبکه کودک (پویا/نهال) در واکنش به جنجال ایجاد شده یکی از نماهنگ های پخش شده از این شبکه ،در قالب رشته توییت توضیحاتی ارایه داد.
به گزارش خبرنیوز، سرشار نوشت: پخش یک نماهنگ با هشدار سنی ۱۰+ از کانال نهال، با واکنش های منفی و مثبت مواجه شد: برخی آن را اجرای سند ۲۰۳۰ و بنده را نفوذی، بهائی، صهیونیست و … خوانند و برخی از اینکه مراقبت بیشتری در برنامههای دینی شبکه کودک صورت گرفته، تشکر کردند.
شبکه کودک در این ایام، روزانه بیش از ۳۰ قطعه نماهنگ و دیگر تولیدات با موضوع حماسه حسینی را پخش میکند. دیروز، تنها یک قطعه دارای هشدار سنی بود که علتش را در تصاویر میتوانید ببینید. بنا به حساسیت ویژه تکتک بچههای مذهبی در برگزاری هیئات (مانند التزام مثالزدنی آنها در تبعیت از دستورات ستاد ملی کرونا)، ما هم در شبکه کودک حساسیت ویژهای در پخش آثار مذهبی داریم و تلاش میکنیم بهترین آنها را انتخاب و پخش کنیم. یکی از این نماهنگها دارای شعر و صوت مناسبی برای کودکان بود اما در تصویر آن صحنههایی مانند شمشیر کشیدن، شکستن تنگ آب، کشتن ماهی و پخش شدن قطرات خون وجود داشت که بنده از پخش خواستم دو کار انجام دهد: یک: آن نماهنگ را با هشدار سنی ۱۰+ پخش کند. دو: پخش را در ساعات پایانی شب باشد که خانوادهها کنار فرزندان باشند و مراقبت لازم را برای کودکان زیر ۹ سال داشته باشند.
میگویند: “قبلا صحنههای خشن یا ترسناک از شبکه کودک پخش شده. پس اینها را هم بدون هشدار پخش کنید.” مثالی بزنم: هرچند در پاساژها ماسک نمیزنند اما ما در هیاتهایمان بهتر از همه جا رعایت میکنیم و همهمان ماسک میزنیم. شبیه همین، اگر خطایی در پخش آن صحنههای ترسناک بوده،دلیلی نمیشود که در برنامههای حساس دینی مراقبت نکنیم. (البته خبر دارید که سامانه چی خوبه به کمک شبکه آمده تا هشدارهای سنی دقیقتر باشد.)
میگویند: “ما با بچههایمان صحنههای قطع عضو مختارنامه را میبینیم و روضه مکشوف گوش میدهیم و اتفاقی نیفتاده.” طبیعتا توصیه ما،عمل به آموزههای اهلبیت (ع) و بزرگان دینی در این حوزه است. آنها به ما آموختهاند چارچوب تربیت دینی کوچکسالان چه باید باشد.در هر حال، شبکه کودک اهتمام بالایی به تربیت دینی و انقلابی آیندهسازان تمدن نوین اسلامی دارد. همچنین سند ۲۰۳۰ و آموزههای آن جایی در شبکه کودک ندارند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید