کدخبر :212753 پرینت
21 اردیبهشت 1397 - 13:46
وزیر ارتباطات با انتقاد مجدد از صداوسیما:

هر پادکست را نمی‌توان صوت و تصویر فراگیر تعریف کرد/ ایجاد انحصار برای صداوسیما را قبول نداریم و پیگیری می کنیم

وزیر ارتباطات با اعلام اینکه صوت و تصویر فراگیر باید تعریف شود، افزود: اگر ویدئوی خانگی را با سی دی بفروشند باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرد ولی اگر بخواهند همان را در فضای مجازی منتشر کنند باید از صدا و سیما مجوز بگیرند؟! ما این موضوع را قبول نداریم و پیگیری می کنیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از سایت وزارت ارتباطات، مهندس آذری جهرمی در جمع جوانان و نخبگان استان گیلان، گفت: استان گیلان ظرفیت های خوبی در مراکز علمی و دانشگاهی دارد و هنوز از ظرفیت استان استفاده نشده است.

وی افزود: در حال حاضر همه شهرهای استان به نسل سه و چهار اینترنت همراه تجهیز شده اند و امسال هم 256 میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ارتباطی و توسعه پهن باند استان گیلان تخصیص داده ایم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تاثیر اتصال اشیاء از طریق اینترنت بسیار بزرگ و زمینه ساز اقتصاد دیجیتال است و کشورها برای تصاحب بازار اقتصاد دیجیتال برنامه ریزی کرده اند، گفت: منابع فیزیکی محدود و نیازهای بشر رو به ازدیاد است و فقط با افزایش بهره وری می‌توان پاسخگوی این نیازها بود و اینترنت اشیاء و اقتصاد دیجیتال این بهره‌وری را افزایش می‌ دهند.

وی با تاکید بر افزایش بهره وری با استفاده از فناوری، اظهار کرد: برای مدیریت منابع آب در کشاورزی دشت قزوین پروژه‌ای با اینترنت اشیاء اجرا شده و 50 درصد صرفه جویی در مصرف آب ایجاد کرده است.

آذری جهرمی ادامه داد: از نظر شاخص دانش مردم در استفاده از فناوری اطلاعات، رتبه 58 دنیا را داریم، رتبه خوبی است ولی باید ارتقاء بیشتری پیدا کند و در شاخص استفاده از فناوری اطلاعات قبلا رتبه 111 جهان بودیم و امروز در جایگاه  101 هستیم.

وی با اشاره به اینکه  باید از فناوری اطلاعات در حفظ محیط زیست، آموزش، مصرف انرژی، شهر هوشمند و... استفاده کنیم، گفت: استفاده از فناوری اطلاعات رویکرد امروز ماست و با کمک هم باید رشد سریعی در این شاخص را رقم بزنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تاکید بر اینکه اصل فعالیت استارت آپ مبتنی بر خلاقیت است، تصریح کرد: این خلاقیت بین گروه‌های مختلف است، فضای مجازی بدون مرز است پس بازارهای این حوزه نیز بدون مرز است و اگر خلاقیت جالبی ارایه دهید بازارهای جهانی را هم کسب خواهید کرد.

وی افزود: مشکل اصلی در یک کلمه، زیست بوم است و قوانین این حوزه مربوط به دهه های قبل است.

وی با انتقاد از نگهداری آمارها به صورت محرمانه، گفت: آمار را نگهداری می‌کنند و هر چیزی را محرمانه می‌دانند در حالیکه اطلاعات دستگاه‌ها باید عادلانه در اختیار همه قرا بگیرد و به همین دلیل زیست بوم ما دچار مشکل است.

وزیر ارتباطات با اعلام اینکه سرمایه گذارهای خطرپذیر، مالکیت معنوی و قوانین حفظ حریم خصوصی باید تعریف شود، افزود: برای رفع این دغدغه ها مطالعه و تلاش هایی هم کرده ایم .

وی  با بیان اینکه اولین موضوع، نهادسازی است و ما به دنبال ایجاد شرکت‌های کارآفرین هستیم که مورد تایید پنج وزارت و معاونت علمی ریاست جمهوری قرار گرفته و هفته آینده در دولت مطرح می شود، گفت: برای تامین مالی دستورالعملی تهیه کردیم و با بورس برای تامین مالی جمعی توافق کرده ایم.

آذری جهرمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای ورود دولت به این حوزه نیاز به مجوز است، باید سازمان‌های توسعه ای در این خصوص وارد شوند و در همین مدت با اصلاح ساختار، سازمان فناوری اطلاعات تبدیل به سازمان توسعه ای شده است و می‌تواند در این بخش اقدام کند و پست بانک تبدیل به بانک تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌شود و منابع مالی و بانکی به این حوزه اختصاص می یابد.

وزیر ارتباطات با اعلام اینکه صوت و تصویر فراگیر باید تعریف شود، افزود: اگر ویدئوی خانگی را با سی دی بفروشند باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرد ولی اگر بخواهند همان را در فضای مجازی منتشر کنند باید از صدا و سیما مجوز بگیرند؟! ما این موضوع را قبول نداریم و پیگیری می کنیم.

وی با انتقاد از صداوسیما، تصریح کرد:  اگر کسی بخواهد تلویزیون اینترنتی راه بیندازد، بله از صدا و سیما مجوز بگیرد، ولی هر پادکست را نمی‌توان صوت و تصویر فراگیر تعریف کرد.

وی با اعلام اینکه برخی با توسعه کسب و کار های نوپا مخالف هستند گفت: این کشور برای همه ماست و در آن قانون جاری است و باید ببینیم قانون چه می گوید.

آذری جهرمی تاکید کرد: ما می‌توانیم کشور خودمان را بسازیم و تا کنون هم توانسته ایم و باید اختلافات برای حذف یکدیگر را کنار بگذاریم و همه با هم تلاش کنیم تا مشکلات را پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.