کدخبر :206838 پرینت
07 بهمن 1396 - 10:29

خداحافظی اینتل با ضعف‌های امنیتی

شرکت اینتل با اشاره به پیشرفت‌های این شرکت، اعلام کرده که محصولات آینده اینتل دیگر آسیب‌پذیری‌های معروف اسپکتر و ملت داون را نخواهند داشت.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از وب سایت وی تری، برایان کرزانیخ - مدیر ارشد اجرایی شرکت اینتل - در جریان کنفرانسی در خصوص کیفیت محصولات آینده این شرکت تراشه‌ساز این اطمینان را به مشتریان خود داده است که محصولاتش در سال جاری میلادی از آسیب‌پذیری‌های ملت داون و اسپکتر رهانیده خواهند شد.

به تازگی شرکت اینتل بعنوان یکی از بزرگترین سازندگان تراشه و پردازنده برای دستگاه‌های الکترونیکی همچون گوشی‌های هوشمند، گزارش مالی مربوط به سه ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۱۷ را منتشر کرده است که از عملکرد بسیار خوب و رضایت بخش این شرکت در بخش تولید پردازنده نشان دارد.

طبق این گزارش ها، شرکت اینتل موفق شده است تا در پاییز ۲۰۱۷ میلادی درآمدی معادل ۱۷.۱ میلیارد دلار کسب کند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۶.۴ میلیارد دلار بود، شاهد یک رشد ۴.۱ درصدی بوده است.

اینتل، یک شرکت تجهیزات رایانه‌ای در ایالات متحده آمریکاست که در زمینه تولید سخت‌افزارهای رایانه و تلفن همراه، با تمرکز بر مادربورد، کارت شبکه، چیپ‌ست، بلوتوث و حافظه‌های فلش، انواع ریزپردازنده، نیم‌رسانا، مدارهای مجتمع، واحدهای پردازش گرافیکی و سامانه‌های نهفته فعالیت می‌کند.

کرزانیخ در ادامه سخنانش گفت: "ما در تلاشیم تا تغییر و تحولاتی که بر پایه سیلیکون است، برروی محصولات آینده خود ایجاد کنیم تا بتواند در برابر آسیب‌پذیری‌های اسپکتر و ملت داون که مدت‌هاست جنجال های فراوانی را به پا کرده ، مقاوم باشد تا دیگر شاهد چنین ضعف‌ها وحفره‌های امنیتی در سخت‌افزارهای دستگاه‌های الکترونیکی نباشیم".

وی در ادامه افزود:"سرمایه گذاری‌های استراتژیک ما برای طراحی و ساخت تراشه و پردازنده در بخش تولید محصولات خودکار و خودران، ارتباطات هوشمند، هوش مصنوعی و غیره به طور قطع می‌تواند فرصت‌های استثنایی و ویژه‌ای را برای رشد و پیشرفت شرکت ما (اینتل) ایجاد کند".

این در حالیست که پیشرفت و رشد این شرکت در زمینه رایانه‌های شخصی کمتر از گوشی‌های هوشمند بوده است به گونه‌ای که درآمد سه ماهه اینتل با ۲ درصد کاهش به ۹ میلیارد دلار رسیده است.

مدت‌هاست که ضعف‌ها و حفره‌های امنیتی اسپکتر و ملت داون کشف شده در پردازنده‌های ساخته شده توسط شرکت اینتل که از سال ۱۹۹۵ به بعد وجود داشته و باعث شده هکرها به اطلاعات ذخیره شده برروی حافظه رایانه‌ها دسترسی پیدا کنند، مورد بحث‌های فراوانی قرار گرفته است.

این ضعف‌ها به هکرها اجازه می‌داد علاوه بر سرقت کلمات و رمز عبور کاربران، تمامی اطلاعات ذخیره شده موجود بر حافظه، پردازنده رایانه و گوشی‌های همراه را به سرقت برده و از آن سوءاستفاده کنند و این سطح از دسترسی موجب می‌شد به تراشه‌های دیگری همچون  ای ام دی و ای آر ام نیز دسترسی یابند.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.