کدخبر :200414 پرینت
17 اردیبهشت 1396 - 13:15
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اطلاعیه ای اعلام کرد:

مسوولان وزارت ارتباطات دولت های نهم و دهم، پهنای باند ۱۲۸ کیلو بیت را کافی می دانستند

روابط عمومی وزارت ارتباطات، اعلام کرد: اعتراض در مورد سرعت اینترنت هم اکنون در شرایطی مطرح می شود که با توسعه های انجام شده و راه اندازی شبکه ملی اطلاعات،در حال حاضر سرعت اینترنت بیش از ۱۰ مگا بیت بر ثانیه توسط اپراتورها ارائه می شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در اطلاعیه روابط عمومی وزارت ارتباطات، آمده است: اعتراض در مورد سرعت اینترنت هم اکنون در شرایطی مطرح می شود که با توسعه های انجام شده و راه اندازی شبکه ملی اطلاعات،در حال حاضر سرعت اینترنت بیش از ۱۰ مگا بیت بر ثانیه توسط اپراتورها ارائه می شود. این در حالی است که بررسی تاریخی اظهارات مسوولان وزارت ارتباطات در دولتهای نهم و دهم نشانگر نقطه نظرات آنان در این زمینه می باشد و مردم هنوز فراموش نکرده اند که در سال ۸۷ پهنای باند ۵۶ کیلو بیت برای مصارف کاربران اینترنتی خانگی و دانشگاه‌ها حتی برای دانلود کتاب‌های ۵۰۰ صفحه‌ای مناسب می دانستند و پهنای باند ۱۲۸ کیلو بیت را کافی تشخیص می دانند.

زمینه اعتراض در مورد قیمت اینترنت نیز یادآوری این نکته ضروری است که اینترنت مخابراتی و موبایل از طریق اپراتورهایی ارائه می شود که در دولت گذشته خصوصی شده و سهامداران آنها که از این طریق کسب درآمد می کنند؛ مشخص می باشند. اگرچه نظارت دقیق این وزارت بر فعالیت های آنان وجود دارد. دولت تدبیر و امید برای کاهش قیمت اینترنت طی دو مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات، قیمت اینترنت ثابت را ۵۰ درصد کاهش داد و مقایسه نقطه ای نرخ اینترنت مشخص می کند ، در نقاط شهری قیمت از ۳۴۲۸۷ ریال به ۱۵۴۰۰ ریال و در مناطق روستایی نیز از ۳۵۲۳۶ ریال به ۹۰ ۶۰ ریال کاهش یافته است.

همچنین تعرفه اینترنت موبایل نیز برای هر کیلوبایت داده در سیم‌کارت‌های دائمی از ۰.۵ به ۰.۴ ریال و در سیم‌کارت‌های اعتباری از ۰.۷۵ ریال به ۰.۶ ریال رسیده است.

در این جوابیه همچنین درباره اظهارات اخیر ضرغامی آمده است: «در دوره ریاست جنابعالی بر صدا و سیما یکی از مخالفان اصلی توسعه شبکه های اجتماعی، IPTV و ... صدا و سیما بود که متاسفانه در جلسات متعدد و حتی در مجلس شورای اسلامی تلاشهای بسیاری با هدف عدم توسعه فضای مجازی توسط معاونان شما انجام شد اما هم اکنون شاهد هستیم شرکتهای مختلف ارائه دهنده خدمات اینترنتی در دولت تدبیر و امید به خواسته های کاربران احترام گذاشته و اقدام به ارائه سایتهای ویدئو های درخواستی (VOD) کرده اند که در این زمینه می توان به «فیلیمو»، « نماوا»، «تیو» ، «آی سیما» ، « آی یو» و ... اشاره کرد که از طریق شبکه ملی اطلاعات مصرف اینترنت آن نیز صفر  است».

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

مسئولین دولت نهم و دهم واسطه حرید تجهیزات تلبس با قیمت هر خط دو هزار دولار و خرید تجهیزات خارج از رده جی اس ام با قیمت هر حط 350 دلار بودند که هفت برابر قیمت جهانی بود از محل این غارت ها شدند سهامداران اعتماد مبین برای اینکه نارسائی این تجهیزات دیتا و همراه اول افشا نشود میگفتند که پهنای باند بیش از 128 کیلو بایت فساد اور است و با این شعار های بی اساس عوام فریبی میکردند تا فساد حودشان را پنهان کنند .
بعد هم که اپراتور سوم داشت فعال میشد رفتند با نمایشی منافقانه تصویری ورونه را به یکی از ایات نمایش دادند تا ایشان فتوا دهند تلفن تصویری حرام است اکنون که اپراتور اول و د.م اینترنت نسل چهارم ارائه میدهند دیگر صحبتی از حرام بودن تلفن تصویری نیست . چرا که اکنون تلفن تصویری از طریق شبکه های بیگانه برقرار میشود و متافعی برای اپراتور اول و دوکم از محل فروش اینترنت دارد و منافقان دلال هم پورسانتی از بیگانه میگیرند ولی اگر شبکه تصویری رایتل که دارای هویت ملی است ان روز عرضه میشد از انجا که مشتریان همراه اول و دوم را فراری میداد شد حرام و این هم تعریفی جدید از حرام تدر دولت پاکدست بود. نه تنها دست پاکی مشاهده نشد که نیت پلید را با دستکشی به نام دست پاک عرضه میکردند.
اینظور ها هم که می فرمایند نیست دولت نهم و دهم که برای مخفی کردن خظا های فاحش خود و فساد حاکم در خرید تجهیزات نا کارامد با بهانه اینکه اینترنت با سرعت بیش از 128 فساد اورد است نارسائی دستگاه های قراضه را مخفی میکردند تا چند روزی هم امرار معاش کنند . از بیت المال بیشتر بچاپند و چاپیدند و رفتند
و اما دولت یازدهم هم در اوایل اشرافی به اوضاع نداشت نمونه ان تصویب کمسیون تنظیم مقررات برای اینترنت هر گیگا بایت هشتصد هزار تومانی بود که بقدری مضحک بود که بعد از تصویب خودشان فهمیدند و اصلاح کردند به هر گیگا پنجاه هزار تومان و بعد کردند چهل هزار تومان و اخیرا هم میگویند با تخفیف داخلی ها خدودا بشود هر گیگا سی هزار تومان که تازه این تعرفه هم سی برابر ارزش واقعی است
پس دولت یازدهم هم همچنان اسیر مافیای اتحاد مبین و صا ایران و امثال ان است و نباید خیلی هم ادعای استقلال از باندمحوف مافیا داشت.
نگاه کن
وزارت ارتباطات بیانیه سیاسی داده و نه علمی و بر اساس درخواست ها اونم بعد از 4 سال
نظرات این خبر هم مشخصه توسط خودتون نوشته شده
خجالت بکش!

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.