امکان پانسمان هوشمند با اتصال به شبکه 5G
دانشمندان امیدوارند شیوهای موثر، ارزان و مناسب هر فرد و هر زخم ارائه کنند که میتواند روند درمان را کاملا زیر نظر داشته باشد و بر حسب نیاز آن را تعدیل و اصلاح کند یا تغییر دهد.
به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا، آزمایش بالینی پانسمان هوشمند که روند بهبود زخم را ارزیابی کرده و نتیجه آن را در هر لحظه در اختیار پزشکان قرار میدهد میتواند در یک سال آینده آغاز شود. این کارآزمایی در موسسه علوم زیستی دانشگاه سوآنزی انجام خواهد شد.
به این ترتیب دانشمندان امیدوارند شیوهای موثر، ارزان و مناسب هر فرد و هر زخم ارائه کنند که میتواند روند درمان را کاملا زیر نظر داشته باشد و بر حسب نیاز آن را تعدیل و اصلاح کند یا تغییر دهد.
برای این کار دانشمندان پانسمان هوشمند حاوی حسگرهای نانو را با چاپگرهای سه بعدی تولید میکنند.
پروفسور مارک کلمن رییس موسسه علوم زیستی دانشگاه سوآنزی میگوید: "پانسمان هوشمند از فناوری نانو برای ارزیابی وضعیت زخم در هر لحظه استفاده میکند."
"فناوری نانو امکان می دهد که حسگرها بسیار بسیار کوچک باشند و به این ترتیب بتوان آنها را در سطح پانسمان نشاند. مسئله دوم این است که هزینه این پانسمانهای هوشمند در حدی باشد که امکان تولید آن در سطح وسیع برای نظام درمان کشور مقدور باشد، که در این صورت موثرترین راه چاپگرهای سهبعدی هستند."
"این پانسمان زخم را به شبکه 5G متصل میکند و این شبکه از طریق تلفن هوشمند شما اطلاعات دیگری را هم در اختیار دارد، اینکه شما در هر لحظه کجا هستید یا چقدر فعالیت می کنید."
پروفسور کلمن میگوید "پزشک با استفاده از مجموعه این اطلاعات در هر لحظه از روند بهبود زخم مطلع میشود و میتواند برنامه درمان را کاملا بر اساس وضعیت زخم و شرایط فرد طراحی کند."
"در روش سنتی پزشک بیمار را میبیند و بعد درمان را برای دوره یک تا سه ماهه تجویز میکند. اما در آینده این امکان پیش روی ما است که درمان بر اساس ویژگی های فرد، سبک و الگوی زندگی تفاوت داشته باشد. به این ترتیب پزشک و بیمار با هم میتوانند همکاری کنند تا موانع را از سر راه بردارند."
این پروژه بخشی از برنامه ۱.۳ میلیارد پوندی شهر سوآنزی برای ایجاد یک مرکز آزمایشی 5G برای ابداعات دیجیتال است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید