کدخبر :195020 پرینت
16 دی 1395 - 19:23

ایجاد 100 هزار شغل در حوزه ICT طی یک سال گذشته

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه به دنبال آن هستیم تا اقتصاد جدیدی را پایه ریزی کنیم، گفت: حتما باید در کنار جلسات، اتاق های فکر ایجاد شود تا ایده های جدیدی را داشته باشیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر محمود واعظی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی مازندران در شهر رامسر، گفت: مسوولان سیاست های اقتصاد مقاومتی را جدی گرفته اند  و نگاه دولت به این امر یک نگاه تبلیغاتی ندارد و به دنبال فقط برگزاری جلسات، همایش ها و نصب پلاکارد و بنر نیست تا با پایان سال همه چیز به اتمام برسد.

وی با بیان اینکه دولت معتقد است که اقتصاد مقاومتی نسخه درد اقتصاد کشور است گفت: اگر بتوانیم خوب عمل کنیم برای همیشه اقتصاد را از مشکلات متنوع نجات داده ایم .

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه پیام روشن اقتصاد مقاومتی این است که تکان های قیمت نفت در اقتصاد ایران دگرگونی ایجاد نکند افزود: هرچند که هیچ نظریه پردازی نیست که بگوید تغییرات در اقتصاد دنیا بر اقتصاد ایران بی تاثیر می ماند اما تاثیر نباید به گونه ای باشد که همه چیز عوض شود.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه هیچ دولتی نمی تواند به مسایل مبتلابه جاری جامعه بی توجه باشد، اظهار کرد: بدنبال این هستیم که اقتصاد جدیدی را در کشور پایه ریزی کنیم که بدین معنی که چگونه می توانیم بدون صادرات نفت کشور را اداره کنیم ، بدون تصدی گری کند اقتصاد ما در اختیار مردم باشد، چگونه می توانیم بخش خصوصی حرفه ای درست کنیم و اینکه چگونه روابط خارجی را تنظیم کنیم که وقتی تجار ایرانی به کشورهای مختلف می روند با آنها با احترام برخورد و به آنها اعتماد کنند تا برای صادرات بازار پیدا کنند و در داخل کشور فرهنگ سازی کنیم که مردم بدنبال محصولات خارجی نباشد.

بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور با بیان اینکه که بر سر سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور هیچ اختلافی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: نخست باید بدانیم که مزیت های استان چیست و دنبال این نباشیم که به سراغ همه طرح هایی باشیم که در جاهای مختلف ایران جواب می دهند.

دکتر واعظی با تاکید بر اینکه بخش های مختلف دنیا در حال تغییر است نگاه مان را باید به سوی گردشگری تغییر دهیم اظهار کرد: حتما باید در کنار جلسات، اتاق فکرهایی باشد چراکه ما می توانیم ایده های جدیدی را داشته باشیم برای اینکه گردشگری را در مازندران جامعیت ببخشیم.

وی با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته و صنعتی اینطور نیست که بخش خصوصی وابسته به منابع دولتی باشد افزود: نیازداریم که بخش خصوصی حرفه ای در کشور داشته باشیم و دولت وظیفه دارد که تمام قد از آن دفاع کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بخش خصوصی در خارج کشور بخش فعالی دانست که مداوم با بانک های داخلی و خارجی در ارتباط هستند و با رقابت با دیگر بخش خصوصی با سرمایه گذاران خود را تطبیق می دهند.

وی ادامه داد: اینطور نیست که دولت در کشورهای پیشرفته در بودجه بخشی را برای حمایت از بخش خصوصی در نظر بگیرد و به صورت دستوری به بانک ها دستور دهد که نرخ سود خود را مایین بیاورند.

دکتر واعظی با اشاره به اینکه بخش خصوصی به جای صف کشیدن برای دریافت وام از بانک های دولتی و خصوصی و انتظار برای دریافت منابع مالی از دولت باید طرح هایی را برای سرمایه گذاران آماده کند، تصریح کرد: اشتغال مهمترین مشکل دولت است که معضل انباشته شده از دولت گذشته بوده که به ارث رسیده بطوریکه در یک سال گذشته بیش از 700هزار شغل ایجاد شده است که به دلیل یک میلیون بیکار خود را نشان نمی دهد.

عضو کابینه دولت یازدهم رفع مشکل اشتغال را اقدامی همچون استخدام دستوری پنج هزار نفر درشرکت ملی پست با دستور دولت قبل ندانست و گفت: شغل باید طبیعی ایجاد شود و لزوما همه جوانان نباید کارمند دولت باشند و در مورد اشتغال راهی جز عملیاتی کردن طرح های مختلف در حوزه های گوناگون نداریم.

وی در پایان به ایجاد صد هزار شغل در حوزه ICT طی یکسال گذشته اشاره کرد و گفت: به دلیل اینکه محصول مازندران بیشتر از نیاز استان و حتی کشور است حتما باید روی صادرات متمرکز شویم و توجه ویژه ای به بازار بزرگ روسیه داشته باشیم که با توجه به تحریم های اروپا و مشکلات تجاری که با ترکیه پیدا کرده است این آمادگی وجود دارد که این بازار در اختیار تجار ایرانی قرار بگیرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.