کدخبر :191480 پرینت
15 مهر 1395 - 00:37

کدامیک از مسوولان باید از تلفن‌های همراه امن ملی استفاده کنند؟

علاالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: موضوع تلفن های امن در کمیته دایمی پدافند غیر عامل، تصویب و قرار بر این شد که یک تلفن همراه ایمن ملی ساخته شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، چندی پیش خبری به نقل از یکی از سایت های خبری منتشر شد که نوشته بود، مسئولانی همچون نعمت زاده، وزیر صنعت و معدن، قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، طیب نیا وزیر اقتصاد و ربیعی وزیر کار از گوشی های ساخت اپل، رحمانی فضلی وزیر کشور، محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه و محمود واعظی وزیر ارتباطات از گوشی های مدل سامسونگ و علی اکبر صالحی از گوشی سونی استفاده می کنند؛ این در حالی است که بنا به دستورالعمل سازمان پدافند غیرعامل، استفاده از گوشی های هوشمند برای مدیران محدود شده است؛ البته این دستورالعمل به معنای آن نیست که مسئولان دستگاه‌ها از گوشی هوشمند استفاده نکنند، بلکه بر نحوه استفاده گوشی های هوشمند تأکید داشت.

با این حال، در روزهای گذشته و با رونمایی از یک نوع سیستم عامل بومی و امن توسط سازمان پدافند غیرعامل کشور، بار دیگر استفاده مسئولان از تلفن های امن، به صدر اخبار بازگشته است.

علاالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با تابناک اظهار داشت: موضوع تلفن های امن در کمیته دایمی پدافند غیر عامل، تصویب و قرار بر این شد که یک تلفن همراه ایمن ملی ساخته شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه طبق مصوبه 105، استفاده از تلفن‌های هوشمند برای مسئولان ممنوع اعلام شده است، اظهار داشت: به دست آوردن اطلاعات تلفن‌های هوشمند مسئولان از جانب دشمن، تهدید امنیتی برای همه ارگان‌هاست.

وی گفت: قرار است این تلفن توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شود. با توجه به این که تلفن همراه، ضرورتی اجتناب ناپذیر برای مسئولان کشور است، این تصمیم گرفته شده و باید ساخته شود، زیرا قرار است با این کار، هیچ یک از مسئولان نظام از تلفن های هوشمند موجود در بازار استفاده نکنند.

وی درباره اینکه چه کسانی از این تلفن ها استفاده خواهند کرد و آیا نمایندگان نیز باید این تلفن ها را به دست گیرند، گفت: با توجه به اینکه نمایندگان نیز جزو مسئولان نظام هستند و  گاهی ممکن است که موضوعات بسیار مهمی توسط نمایندگان بررسی شود، باید از این تلفن ها استفاده کنند.

وی در پاسخ به اینکه ایمنی باید برای آحاد جامعه باشد و ممکن است هر کسی بخواهد از این تلفن ها بهره برداری کند، گفت: به دلیل اینکه بیشتر اوقات، پرونده ها و اسناد طبقه بندی شده در اختیار مسئولان قرار دارد، بنابراین حساسیت روی این افراد بیشتر خواهد بود؛ ضمن اینکه به نظر می رسد، باید آموزش همگانی نیز به افراد داده شود تا حریم خانواده نیز در امان بماند.

وی در ادامه یادآور شد: تلفن همراه در واقع یک دستگاه شنود همراه است که کمپانی های بزرگ جهانی می توانند به سادگی از آن بهره برداری کنند؛ البته شاید بسیاری از شهروندان از این موضوع مطلع نباشند؛ بنابراین، باید یک آموزش همگانی نیز از سوی رسانه ها و بخصوص رسانه ملی در این خصوص به مردم داده شود.

این نماینده در پایان یادآور شد: هم اکنون مقدمات این کار آغاز شده و به نظر می رسد، اگر وقفه ای در کار ایجاد نشود تا پایان سال، کار به نتیجه برسد و این دستگاه های جدید در اختیار مسئولان مختلف نظام قرار گیرند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.