کدخبر :181129 پرینت
06 مهر 1394 - 20:32
رئیس سازمان تنظیم مقررات در نمایشگاه تلکام:

13 شرکت شرایط دریافت مجوز FCP را دارند/ تغییر تعرفه‌های تلفن در فضای کارشناسی بررسی می‌شود/ پروانه اپراتورهای مجازی پس از ترابردپذیری پیاده سازی می‌شود

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با بیان اینکه امکان صدور پروانه FCP برای 13 شرکت وجود دارد، گفت: تجربه نشان داده است بازار کشش این همه بازیگر را ندارد و امیدواریم این شرکت ها با ایجاد کنسرسیوم های قوی بتوانند تعداد را محدودتر کنند که تا کنون این اتفاق نیفتاده است.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر علی اصغر عمیدیان که در نمایشگاه تلکام با خبرنگاران سخن می‌گفت، در زمینه ادعای شرکت مخابرات در خصوص ارائه برنامه توسعه ای به وزارت ارتباطات، گفت: هر برنامه توسعه ای باید دارای تامین مالی مصوب برای پروژه ها باشد.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه باید از فضای غوغا سالاری رسانه‌ای دور شد و در یک فضای کارشناسی و علمی مسایل را مورد بررسی قرار داد، افزود: در صورت رعایت تمامی موارد مندرج در مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات این کمیسیون آمادگی دارد بحث تغییر تعرفه تلفن ثابت را در دولت مطرح و مجوز آن را دریافت کند.

دکتر عمیدیان تاکید کرد: در این زمینه باید توجه داشت که متن تمام مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات باید در یک اکوسیستم دیده و در نظر گرفته شود و پس از آن در مورد تغییر تعرفه‌ها صحبت کرد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات لازمه افزایش درآمد را ارائه سرویس های ارزش افزوده دانست و خاطرنشان کرد: شبکه باید سرویس های بر پایه IT ارائه دهد و به این منظور ابتدا سیستم باید توانایی ارائه سرویس های ارزش افزوده را داشته باشد و در نهایت افزایش تعرفه باید با احتساب تمام شرایط محاسبه شود.

دکتر عمیدیان در بخشی دیگری از سخنان خود در خصوص ترابردپذیری شماره ها نیز گفت: در این طرح هماهنگی بین سازمان تنظیم مقررات، اپراتورهای موبایل، شبکه ثابت و زیرساخت در حال انجام است.

وی با بیان اینکه کار گسترده ای در تمام این بخش ها باید صورت گیرد، افزود: موافقت نهایی با تمام بازیگران این حوزه صورت گرفته است و شرکت زیرساخت در خصوص گیت وی‌ ها برای بروزرسانی نرم افزارها و سخت افزارها اعلام آمادگی کرده است.

دکتر عمیدیان خاطرنشان کرد: پایلوت اولیه این طرح در دهه فجر تمام می شود و تلاش ما این است که تمام هماهنگی ها بین اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات صورت گیرد.

وی ادامه داد: پیاده سازی پروانه اپراتورهای مجازی پس از ترابردپذیری انجام می‌شود.

رئیس سازمان تنظیم با اشاره به دریافت درخواست پروانه FCP نیز گفت: از بررسی 28 پرونده، 13 شرکت حائز شرایط تشخیص داده شده اند که تاکنون پرونده 8 شرکت کامل و در مرحله صدور پروانه است، باقی شرکت ها نیز در پروسه بررسی پرونده می باشند.

وی با بیان اینکه امکان صدور پروانه برای هر 13 شرکت وجود دارد، گفت: تجربه نشان داده است بازار کشش این همه بازیگر را ندارد و امیدواریم این شرکت ها با ایجاد کنسرسیوم های قوی بتوانند تعداد را محدودتر کنند که تا کنون این اتفاق نیفتاده است.

دکتر عمیدیان ایجاد کنسرسیوم را زمینه واگذاری فرکانس به FCP ها دانست و افزود: با توجه به اینکه تاکنون کنسرسیومی در این خصوص تشکیل نشده است، بحث واگذاری فرکانس به FCP ها از دستور کمیسیون خارج و مدل دیگری جهت استفاده از فرکانس در کمیسیون مورد بحث واقع خواهد شد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه ارزیابی کیفیت ، خدمات، پایداری ، کیفیت سیستم های حفاظتی و مسائل امنیتی شبکه در حال سرمایه گذاری و خدمات ارزش افزوده ارایه شده توسط سازمان تنظیم صورت می گیرد، ادامه داد: سازمان تنظیم مقررات تمام پارامترهای شبکه را همانگونه که در پروانه آمده است مورد ارزیابی قرار می دهد و در این راستا از مشاوره سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز بهره می برد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.