مدیرکل دفتر برنامهریزی وازرت علوم، متذکر شد: برآورد 150 میلیون تومانی برای ایجاد هر شغل در حوزهی ICT
مدیرکل دفتر برنامهریزی امور فناوری وازرت علوم، گفت: وزارت صنایع و معادن برای ایجاد اشتغال به ازای هر نفر، 300 میلیون تومان و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ازای هر نفر 150 میلیون تومان برآورد هزینه میکنند، اما ما با اختصاص 40 میلیون تومان به هر کارافرین تولید اشتغال میکنیم.
به گزارش سیتنا، سمینار دانشگاه کارآفرین و تجاری سازی نتایج تحقیقات دانشگاهی، به همت دفتر پژوهشهای کاربردی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس صبح امروز (یکشنبه) در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
در این سمینار که با حضور اساتید و دانشجویان علاقمند به حوزهی تجاری سازی نتایج تحقیقات دانشگاهی برگزار شده بود، دکتر مصطفی کریمیان اقبال، مدیرکل دفتر برنامهریزی امور فناوری وازرت علوم، تحقیقات و فناوری به معرفی فعالیتهای پارک علم و فناوری اصفهان پرداخت و گفت: اگر تنها 10 درصد خروجیهای دانشگاه، افرادی باشند که بخواهند با توجه به ایدههایی که دارند، کسب و کاری راه بیاندازند و به دنبال استخدام در شرکت و ارگانی نباشند، عالی است.
رییس سابق شهرک علمی- تحقیقاتی اصفهان در ادامه به بودجهی صرف شده در مرکز اصفهان اشاره کرد و اذعان داشت: مجموع هزینهی مالی از درآمد نفتی و دولتی به ازای پرورش هر فرد کارآفرین، از ابتدا تا به ثمر رسیدن، 40 میلیون تومان بود.
وی در ادامه افزود: وزارت صنایع و معادن برای ایجاد اشتغال به ازای هر نفر، 300 میلیون تومان و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ازای هر نفر 150 میلیون تومان هزینه برآورد میکنند.
دکتر کریمیان اقبال در بخشی دیگر از سخنان خود به دستاوردهای شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان اشاره کرد و گفت: 700 دانش تولید شده تجاری، 37 صنعت و فناوری، 150 میلیارد حجم سرمایهگذاری بخش خصوصی، گوشهای از نتایج کارآفرینان مرکز اصفهان است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم همچنین به شرکتهای دانش بنیان ناموفق اشاره کرد و گفت: از مجموع شرکتهای دانشبنیان و کارآفرین، حدود 30 درصد ناموفق هستند و مشکل آنان نیز، آشنا نبودن به کار تیمی و گروهی است.
وی در همین راستا، افزود: ضعف در کار تیمی، یک مسالهی فرهنگی است.
دکتر کریمیان اقبال، شرکتهای دانش بنیان را تنها به شرکتهای فنی و فناوری محدود ندانسته و دانشآموختگان در رشتههای علوم انسانی را نیز در زمرهی کارآفرینان محسوب کرد: تحصیل کردگان علوم انسانی نیز میتوانند شرکتهای خدماتی که مشکل خاصی را در حوزههایی مانند خانواده، مشاوره اشتغال و ... برطرف کنند، ایجاد نمایند.
در پایان این نشست، وی به اجمال روند ثبت شرکت دانشبنیان بیان کرده و آن را منوط به تایید معاونت علمی و فناوری دانست و گفت: ثبت شرکت به صورت عادی و مطابق معمول انجام شود اما برای تشخیص دانش بنیان بودن، باید به معاونت علمی- فناوری مراجعه نمود که بعد از بررسی اعلام و مورد حمایتهای لازم قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید