کدخبر :172806 پرینت
19 بهمن 1393 - 16:36
در گزارش خبرگزاری رسمی آلمان، مطرح شد:

"سیاست اینترنتی دولت روحانی؛ افزایش کمی به جای بهبود کیفی"

سیاست‌گذاری‌های متفاوت و بی‌توجهی به بهبود کیفیت خدمات اینترنتی موجب شده، کاربران ایرانی همچنان از داشتن اینترنت با سرعت مناسب محروم باشند. وزیر ارتباطات می‌گوید که سیاست دولت افزایش کمی به جای بالا بردن کیفیت است.

متن خبر

به گزارش سرویس وبگردی سیتنا، خبرگزاری رسمی دولت آلمان در گزارشی در خصوص وضعیت اینترنت در ایران، افزوده است: دولت روحانی که با وعده بهبود وضعیت اینترنت در ایران توانست در زمان تبلیغات انتخاباتی همراهی بخش‌هایی از کاربران فضای مجازی را کسب کند، به نظر می‌رسد هنوز نتوانسته انتظارات موجود را برآورده کند.

کاهش فیلترینگ و بهبود سرعت اینترنت از مهمترین خواسته‌های کاربران است. اما محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌گوید در حال حاضر افزایش تعداد کاربران به جای بهبود سرعت اینترنت در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

بنا بر گزارش خبرگزاری فارس، واعظی با بیان اینکه در سال‌های گذشته بر روی زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاری خوبی نشده، افزود: «ما می‌توانستیم فقط روی کاربران اولیه سرمایه‌گذاری کنیم و سرعت آنها را چند برابر کنیم ولی اعتقاد ما این است که همه باید از امکانات فناوری کشور استفاده کنند.»

به گفته وزیر ارتباطات، در نزدیک به ۲۰ ماه گذشته تعداد کاربران اینترنت پر سرعت از حدود ۳ میلیون نفر به ۸ میلیون نفر افزایش یافت و به تمامی مراکز بزرگ مثل دانشگاه‌ها، اینترنت بدون محدودیت سرعت و پهنای باند ارائه شده است.

او همچنین تصریح کرد که خدمات نسل سوم و چهارم موبایل نیز از همین پهنای باند استفاده کرده که می تواند بر سرعت کاربر نهایی اثرگذار باشد.

سرعت ناامید کننده اینترنت در ایران

بر اساس آمار کمپانی آمریکایی "آکامی"، متوسط سرعت جهانی اینترنت در سال ۲۰۱۴ در حدود ۴ مگا بیت بر ثانیه بوده است. کره جنوبی با سرعت متوسط ۲۷ مگا بیت در صدر لیست کشورهای دارای اینترنت پرسرعت قرار دارد.

ژاپن، هنگ‌کنگ، سوئیس، هلند، لیتوانی، سوئد، چک، فنلاند و ایرلند، در جایگاه‌های بعدی قرار دارند. در این لیست به ۵۵ کشور اشاره شد و بولیوی با متوسط ۹/ ۰مگا بیت بر ثانیه در مکان ۵۵ قرار دارد. با توجه به سرعت بسیار پایین اینترنت، نام ایران در این فهرست دیده نمی‌شود.

در این لیست ترکیه و امارات متحده عربی نیز به ترتیب در جایگاه ۳۴ و ۳۶ قرار گرفته‌اند.

در همین حال در بسیاری از کشورها کاربران می‌توانند از سرعت‌های به مراتب بالاتر استفاده کنند. در اکثر کشورهای آسیای شرقی و همینطور اروپایی اینترنت با سرعت ۲۰۰ مگا بیت بر ثانیه در اختیار کاربران خانگی قرار گرفته است.

شرکت‌های ارائه کننده خدمات همچنین با کاهش قیمت‌ها و افزایش سرعت سعی در جذب مشتریان بیشتری دارند. به نظر می‌رسد کاربران اینترنت در ایران برای دریافت خدمات مشابه مدت زمان زیادی را باید، انتظار بکشند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.