تعدادی از نهادهای وابسته به بسیج زنان، خواستار عزل افرادی شدند که در رأس فناوری اطلاعات قرار دارند اما اعتقادی به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات ندارند!
تعدادی از سازمانهای وابسته به بسیج زنان کشور در بیانیه ای خواستار راه اندازی هر چه زودتر شبکه ملی اطلاعات و عزل افرادی شدند که در رأس فناوری اطلاعات قرار داشته اما کوچکترین اعتقادی به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات ندارند.
به گزارش سیتنا، این سازمانهای وابسته به بسیج زنان در بیانیه ای ضمن اعلام نگرانی از راه اندازی بدون پشتوانه فرهنگی نسل های سوم و چهارم اینترنت، خواستار تسریع راه اندازی شبکه ملی اطلاعات شدند.
متن این بیانیه به نقل از پایگاه طنبن یاس، بدین شرح است:
به نام خدا
عصر امروز، عصر ارتباطات است و دنیا در رقابتی اطلاعاتی و در ابعاد مزدورانه آن جنگ اطلاعاتی بر سر می برد.
رقابت در عرصه ارتباطی با گسترش دانش و فن آوری های نوین، چهره ای جدید یافته و در قالب محصولات نوین اینترنتی بر پایه تقویت فناوری بومی و شکبه ملی اطلاعات برای هر کشوری می تواند، رقابت و تحولی مفید باشد.
در دنیای اینترنت و اطلاعات رقابت بر پایه "جنگ اطلاعاتی" و "جاسوسی" استکبار علیه ملت ها حتی دوستانشان رنگ تزویر به خود گرفته است. امروزه جبهه متخاصم در جنگ اطلاعاتی به دنبال تصرف زمین نیست! بکله در صدد تسلط بر اراده و خواست ملت هاست و این امر را با کنترل اطلاعات مو به مو از افراد و سازمان ها و نهادها و ...کشور هدف دنبال می کند.
اما متأسفانه شاهد این هستیم که با توجه اجرای شبکه پیشرفته ملی اطلاعات در برخی از کشورها و بهره مندی آنها از مزایای تولیدات بومی و استقلال و آزادی در فضای مجازی، در کشور ما با گذشت بالغ بر 9 سال از تعریف پروژه شبکه ملی اطلاعات هنوز این پروژه شکل اجرایی به خود نگرفته است. این درحالی است که در برنامه پنجم توسعه صراحتا برای عملیاتی شدن این شبکه و ارائه سرویس های الکترونیکی بر روی آن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تکلیف شده است.
از بهمن ماه سال 92 که کلیات طرح شبکه ملی اطلاعات به تصویب شورایعالی فضای مجازی رسید و این شورا وزارت ارتباطات را مکلف کرد برای اجرای سریع این پروژه، برنامه زمان بندی اولیه خود را ظرف مدت یک ماه ارائه دهد؛ هنوز نه تنها خبری در این زمینه بر خروجی سایت ها نرفته است بلکه متأسفانه طی چند هفته اخیر وزیر ارتباطات در حال افتتاح طرحهای« توسعه نسل سوم و چهارم تلفن همراه»، «طرح اینترنت پرسرعت روستایی»، «طرح اینترنت وای فای» و ... است.
روند گسترش اینترنت جهانی – آمریکایی بدون پشتوانه فرهنگی و بومی سازی از ابعاد مختلفی به مصلحت اقتصاد، فرهنگ، سیاست و اقتدار و امنیت اخلاقی و فرهنگی و اطلاعاتی مردم و در سطحی وسیع تر نظام جمهوری اسلامی نیست و این دغدغه مهم بسیاری از دلسوزان فرهنگ و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
چرا که لزوم بهره مندی درست از فن آوری های نوین و محصولات فن آوری ها جزء لایفنک زندگی در عصر امروزی است اما همین مثلا پیشرفت در قالب استفاده از محصولات و محتوای محصولات غربی بدون پیوست بومی و آگاه سازی مردم از چرایی، چگونگی استفاده از آنها خطرناک است.
از این رو ما سازمان های مردم نهاد فعال در عرصه فرهنگی و اجتماعی در امور زنان، ضمن اعلام نگرانی در خصوص این حرکت برنامه ریزی نشده که از جهاتی خلاف قانون و در مغایرت با اقتصاد مقاومتی و در راستای تصدی گری هرچه بیشتر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خواستار راه اندازی هر چه زودتر شبکه ملی اطلاعات و عزل افرادی که در رأس فناوری اطلاعات قرار داشته اما کوچکترین اعتقادی به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را ندارند، هستیم.
انتهای پیام
دیدگاهها
افزودن دیدگاه جدید