کدخبر :15095 پرینت
21 خرداد 1393 - 11:55

دکتر واعظی در ژنو: از سرمایه گذاری بخش خصوصی در شبکه ملی اطلاعات ایران استقبال می‎کنیم

متن خبر

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین روز از چهارمین اجلاس جامعه جهانی WSIS+10 گفت: ایران بر همکاری های فزاینده و مشترک کشورهای درحال توسعه که از اهداف جمعه اطلاعاتی است تاکید دارد.

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، دکتر واعظی صبح امروز در سخنانی در جمع وزیران مخابرات و هیات های عالی رتبه شرکت کننده در این اجلاس بین المللی، افزود: جمهوری اسلامی ایران اعتقاد دارد که جامعه اطلاعاتی مردم مدار و توسعه محور می تواند در دسترسی به اهداف تسعه ای مورد توافق بین المللی، موثر واقع شود و این جامعه باید در پاسخگویی به چالش های جدید در حوزه فناوری های اطلاعات و ارتباطات، نقش فعالی در برنامه توسعه ای پس از 2015 ایفا کند.

 

وی خطاب به کشورهای عضو جامعه اطلاعاتی افزود : برای رفع شکاف دیجیتالی میان کشورهای درحال توسعه و توسعه یافته نیاز به اقداماتی برای اطمینان یافتن از دسترسی به فناوری های اطلاعات و ارتباطات توسط همگان داریم که باید نتیجه آن حمایت از تلاش های ملی در کشورهای در حال توسعه دراین زمینه از طریق ایجاد، توسعه و تقویت ظرفیت ها برای تضمین حضور آنها در تمامی زمینه های جامعه اطلاعاتی و همکاریهای مشترک باشد.

 

وی با تاکید بر نقش سازمان ملل در این زمینه افزود: ایران بر مرکزیت مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای اجرای مراحل مختلف WSIS، همان گونه که در برنامه تونس به رسمیت شناخته شد، تاکید مجدد می کند. در واقع اهمیت و جهان شمولی جامعه اطلاعاتی و مسایل مرتبط با آن در زمینه حق حاکمیت کشورها، وجود چنین مراقبتی را از طریق یک فرایند بین الدولی ضروری می کند.

 

وزیر فناوری ارتباطات و اطلاعات گفت: در زمینه راهبری اینترنت نیز ایران معتقد است که این مهم ترین بخش از جامعه اطلاعاتی است و باید براساس بیانیه ژنو عمل شود که مطابق آن، تمامی دولت ها باید نقش و مسوولیت برابر در مسایل سیاست گذاری بین المللی مرتبط با اینترنت داشته باشند.

 

وی در تشریح دستاوردهای ایران در توسعه آی سی تی گفت: طرح های مرتبط با اهداف اجلاس سران درباره جامعه اطلاعات (WSIS) درایران شامل موارد متعددی است که از آن جمله می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

• فراهم سازی اینترنت پرسرعت برای 6500 روستا و ایجاد 7 مرکز داده ملی اینترنت (IDC)

• ایجاد بیش از 10 هزار مرکز ICT روستایی که امکان دسترسی به خدمات ICT محور در این مناطق را محقق می کند.

• ایجاد شبکه ملی مدارس ایران و شبکه ملی علمی و فناوری ایران، برای برقراری اتصال مدارس و دانشگاه ها.

• برقراری خدمات دولت الکترونیکی.

• تسریع توسعه شبکه ملی اطلاعات ایران (ININ)، که منجر به گسترش محتوا و خدمات بومی برای مردم می شود.

 

وی تاکید کرد: سرمایه گذاری ها و فعالیت های بخش خصوصی در پیشبرد اهداف شبکه ملی اطلاعات ایران مورد استقبال و حمایت قرار می گیرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

اینترنت پرسرعت رو اول تعریف می کنند بعد وعده میدن
پرسرعت یعنی 10 مگ 20 مگ یا 128 کیلوبیت 1 به 8 و محدود!

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.