کدخبر :9892 پرینت
15 مهر 1392 - 18:38

دیالوگ زننده مجری زن شبکه اول سیما

متن خبر

در خبر پنج شنبه شب بیست و سی شبکه دو سیما قطعه ای از یک فیلم را منتشر کرد که خانم مجری در حال خواندن پیام بینندگان برنامه اش ، خطاب به مجری مرد می گوید :شما جیگر دوست دارید؟ و این در واقع تلاش خانم مجری است برای اینکه بگوید یک بیننده تلویزیون به او گفته است " جیگر" و تاسف بار تر این است که چنین دیالوگ شنیع و زننده ای بین دو مجری زن و مرد رسما از سیمای جمهوری اسلامی پخش شده است.

 

سایت ویژه نامه خبری و طنز "صرفا جهت اطلاع " نیز نوشت:حالا اگر گفتید زرشک هفته به کی تعلق گرفت ؟ به دو مجری برنامه هنوز تموم نشده شبکه اول سیما . دو مجری جوان که یکیشون دختر و اون یکی پسر بود ، بدون هیچ خجالتی در برنامه زنده الفاظی از قبیل جیگر و ... میگفتن.

اسامی مجری های یاد شده مرادی و نصیری می باشد که در برنامه"امروز هنوز تموم نشده" با موضوع پخش موسیقی های درخواستی و روز از شبکه یک سیما به اجرا می پردازند.

این رویداد سند دیگری از ضعف شدید مدیریتی و نظارتی در این دستگاه بزرگ رسانه ای کشور است ، دستگاهی که حتی یک ساختار ویژه با نام و عنوان نظارت نیز دارد که ظاهرا خود این بخش بیش از هربخشی محتاج نظارت و ارزیابی است ، چرا که رخدادهایی ازین دست دقیقا در جهتی عکس فعالیت و رسالت اصلی بخش نظارتی سازمان صدا و سیما قرار داشته و گواهی بر ادعاهای قبلی در خصوص رسانه ملی است.

چندی قبل یکی از دختران آقای استیلی در برنامه تلویزیون گفته بود پدرم وقتی در چهاربرگ(بازی با ورق که هم غیر قانونی است و هم نامشروع) می بازد به ما بدهکار میشود که علی رغم انتقاد رسانه ها استیلی به دفاع از نوع زندگی و اظهار نظر دخترش نیز پرداخته بود ، اما در آن برنامه نیز فقدان نظارت بسیار مشهود بود.

علاوه بر اینها شبکه یک سیما بعنوان یکی از شناخته شده ترین و اثر گذارترین بخش های رسانه ملی که در سراسر کشور نیز پخش شده و قبال دست یابی گروههای مختلف فرهنگی است ، با ساخت برنامه های مساله ساز دیگری مانند"سین مثل سریال" و سریال های عمیقا مساله ساز فرهنگی در معرض اتهام ضعف مدیریتی و چالش های محتوایی جدی قرار گرفته است.

در حاشیه این خبر باید نوشت ، جایی دیگر نیز در سریال کلاه پهلوی و در جریان فیلم یک مامور مرزی به خانم بازیگر در بخشی از دیالوگ فیلم "جیگر" اطلاق میکند که طبیعتا لفظی زننده و غیر اخلاقی تلقی میشود.

وقتی سکان امور هدایت فرهنگی یک شبکه در این رسانه در اختیار فرد یا افرادی است که طبق این شواهد لیاقت حضور در پست خود را ندارند ، دقیقا مشخص نیست مسئولین این دستگاه با چه استدلالی رویه های نادرست خود را با اصرار به پیش می برند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.