شکست توییتر در انتخابات ریاست جمهوری ایران / آیا گوگل گلس جایگزین توییتر خواهد بود؟
اکنون که یک روز از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 می گذرد، کاملا مشخص است که این شبکه اجتماعی نتوانسته است توفیق گذشته خود را مانند انتخابات 88 داشته باشد و نفوذ کم تر و عدم ایجاد شایعه های بسیار مانند سال 88 گواه این ادعا است.
دیوید کنر نویسنده مطرح آمریکایی در مقاله ای که در روز انتخابات ریاست جمهوری ایران در فارین پالیسی منتشر کرده است به عدم موفقیت توییتر در انتخابات 92 ایران اشاره کرده است.
وی اینگونه ادامه می دهد: اما به عنوان ایرانیان امروز که به پای صندوق های رای رفتند، توییتر به عنوان جریان اصلی از میان رفته است. به هر صورت، این روشن است که هیچ بخشی از طیف های سیاسی ایران قدرت سازمانی رسانه های اجتماعی را انکار نمی کنند.
وی در ادامه مقاله خود به انتخابات 2017 ایران اشاره می کند و این پرسش را مطرح می کند: چه کسی می داند که تکنولوژی مبارزات انتخاباتی که در انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 ایران به کار خواهد آمد چه جیزی است؟ حتی ممکن است تکنولوژی "گوگل گلس" پاسخ این سوال باشد. او در پایان می نویسد که آیا تحریم ها اجازه استفاده از گوگل گلس را در ایران خواهند داد و پاسخ می دهد، "البته"
گوگل گلس یا همان پروژه عینک که به عینک های گوگل گفته می شوند، قادر به ضبط و پخش زنده ویدئو و اطلاعات را روی نمایشگری دارند که بر روی عینک گذاشته می شود.
گفتنی است این عینک دارای قابلیت های بسیار زیادی است که حتی از طریق نسل پیشرفته آن می توان به سرعت مشاهدات را به پایگاه مورد نظر انتقال داد و اینگونه است که بسیاری به این عینک ها، ابزار جاسوسی لحظه به لحظه و آنلاین هم می گویند. پروژه عینک مدت ها است که توسط سه تن از مدیران گوگل پیگیری می شود و به نظر می رسد این پروژه در کنار اهداف خود، اهداف سیاسی خود را هم دنبال می کند.
مدت هاست برخی از تحلیلگران به نقش این تکنولوژی در وقایع سیاسی آینده اشاره می کنند و اشاره نویسنده فارین پالیسی مبنی بر احتمال استفاده از این پرژه در انتخابات 2017 ایران در همین راستا تحلیل می شود.
ضمنا نظر این تحلیلگر ارگان سیاست خارجه آمریکا در قبال رفع تحریم تکنولوژیکی در مواقعی که منافع سیاسی آمریکا را تامین کند می تواند تاییدی باشد بر این مسئله که لغو تحریم های فروش موبایل و کامپیوتر به ایران در تاریخ 9 خرداد درست قبل از انتخابات می تواند در همین مسیر اتفاق افتاده باشد و هیچ ربطی به بهبود فضای ارتباطی ایرانیان ندارد.
برگرفته از سایت بولتن نیوز با اندکی تخلیص
افزودن دیدگاه جدید