کدام وبسایتها نون و آبدار هستند؟
سازمان خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (سیتنا) - امروزه دنیای وب شاهد حضور وبسایتهای قدرتمندی است که قادر هستند، میلیونها دلار کسب درآمد کنند. برای نمونه؛ سایتهای زیر از پردرآمدترین سایتهای جهان قلمداد میشوند.
Amazon
سایت آمازون به میزان 34 میلیارد دلار درآمد دارد. این سایت معروف در هر ثانیه 1هزاردلار درآمد کسب میکند. تاریخ تاسیس این سایت سال 1994 است و در حال حاضر 33 هزار و 700 نفر کارمند دارد.
سایت آمازون بزرگترین سایت خردهفروشی جهان است که در صدر فهرست پردرآمدترین سایتهای جهان قرار گرفته است. درآمد سایت آمازون تنها از محل خرده فروشی نیست بلکه آمازون چند سایت پر بازدید دیگر مثل الکسا و زاپوس را در زیر مجموعه خود دارد.
کاربران اینترنت بر این باورند که اینترنت بدون گوگل صفایی ندارد. گوگل در سال 1996 به عنوان یک پروژه تحقیقاتی توسط لری پیج و سرجی برین کار خود را آغاز کرد.
این دونفر دانشجوی دانشگاه استنفورد آمریکا بودند. درآمد این سایت در سال 2010، 29 میلیارد دلار بود. در واقع این سایت در هر ثانیه 929 دلار ، درآمد کسب میکند. گوگل سایتی صاحب سبک است. این موضوع را میتوان بعد از راه اندازی گوگل پلاس توسط گوگل متوجه شد.
Ebay
سایت ای بای در سال 1995 توسط یک ایرانی راه اندازی شد. سایت ای بای بهترین فروشگاه آنلاین است که شما میتونید با مشتریان خود بر سر قیمت چانه زده و اجناس خود را به معرض فروش بگذارید.
مدت 13 سال، مدیر سایت ای.بای توانسته است 35 شرکت دیگر از جمله 6 فروشگاه آنلاین در هند، کره جنوبی، فرانسه و سوئد راه اندازی کند. طبق آخرین آمار درآمد این وبسایت که مدیر ایرانی دارد،بالغ بر 9 میلیارد و 156هزار دلار است. یعنی این سایتها در هر ثانیه، 290 دلار درآمد دارد.
Yahoo
سایت یاهو از سایتهای پردرآمد جهان است. درآمد این سایت با این که 2 سال از سایت گوگل با تجربهتر است، کمتر از سایت گوگل است. درآمد این سایت 6 میلیارد و 324 میلیون دلار در سال است. به عبارتی، این سایت در هر ثانیه 200دلار کسب درآمد میکند.
Alibaba
سایت علیبابا بر خلاف اسم فارسی که دارد یک سایت خارجی است که وابسته به شرکت علیبابا واقع در هنگ کنگ است. اما سرور آن در آمریکا قرار دارد.
این سایت با بیش از یک میلیون عضو، مجموعه کاملی از شرکتها و محصولات آنها را در بردارد. سایتی که قابلیت جستجو و تحقیق راجع به یک شرکت خاص و یا محصول خاص را به کاربران خود میدهد. فعالیت سایت علیبابا بیشتر بر تجارت بین کاربرانش متمرکز است. این سایت در حال حاضر، 65 میلیون کاربر از 240 کشور جهان دارد. درآمد این سایت از محل فعالیت هایش 5میلیارد و 558 میلیون دلار است.
Expedia
این وب سایت در سال 1996 فعالیت خود را آغاز کردهاست. و بر اساس محور گردشگری طراحی شده است. سال 2008 این وب سایت از سوی مجله فورچون در بین 3 وب سایت برگزیده دنیای وب معرفی شد.
طی 15 سال گذشته وب سایت expedia یکی از بزرگترین مراجع اینترنتی مسافران از سراسر جهان بوده و هست. ارزش این وب سایت 3 میلیارد و 348 میلیون دلار است. در واقع این وب سایت در هر ثانیه 106 دلار درآمد دارد.
Priceline
یک سایت قیمت گذار بلیت است. اینسایت برای تهیه بلیت هواپیما در یک روز خاص، توسط کارت اعتباری تضمین شده میتواند در هر شرکت هواپیمایی برای شمابلیت تهیه کند. البته این بلیتها غیر قابل برگشت هستند.
پرایس لاین درآمد خود را از طریق دو فرایند به دست میآورد. اولی قابلیت دسترسی به خطوط هوایی که موافقت خود را برای ارائه خدماتشان بر روی این سایت اعلام کردهاند. دومی، آن مبلغ و قیمتی است که پرایس لاین بر اساس تفاوت موجود میان قیمت بلیت هواپیمایی و قیمتی که خود سایت برای مشتری در نظر گرفته است.
همچنین یک هزینه برای شارژ بلیت از مشتری دریافت میکند. در آمد این وب سایت 3میلیارد و 72 میلیون دلار است.
Aol
این وب سایت در سال 1991 به عنوان وبسایتی امریکن آنلاین رونمایی شد. سال 2006 به AOL تغییر نام داد. این وب سایت بیش از 30 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد. درآمد آن هم مبلغ 2 میلیارد و 417 میلیون دلار است. در حقیقت این وب سایت در هر ثانیه 77 دلار درآمد دارد.
Netflix
با عضویت در این وبسایت شما میتوانید به فیلمها و دیویدیهای آرشیو شده دنیا دسترسی پیدا کرده و از آنها لذت ببرید. درآمد این وبسایت از این دنیای بزرگ مجازی 2 میلیارد و 160 میلیون دلار است. یعنی این سایت در هر ثانیه 68 دلار درآمد دارد.
شاید بتوان گفت فیس بوک مشهورترین وبسایتی دنیای این روزهای وب است. فیس بوک جوانترین وبسایتی این فهرست است که در سال 2004 پا به این دنیای گسترده مجازی گذاشته است.
فیسبوک 750 میلیون کاربر فعال از سراسر جهان دارد. مدیر فیسبوک فردی به نام مارک زوکربرگ است. مارک زوکربرگ به عنوان جوانترین بیلیونر جهان شناخته شده است. در تازهترین آمار اعلام شده درآمد فیسبوک 2 میلیارد دلار در سال و 63 دلار در ثانیه است.
منبع: همشهری
افزودن دیدگاه جدید