کدخبر :4161 پرینت
08 مهر 1391 - 20:56

اپراتورهای اینترنت پرسرعت خدمات ارزش افزوده می‌دهند؟!

متن خبر

چندی پیش، شرکت‌های ارائه‌کننده اینترنت پرسرعت یا ندا، درباره بازگشت تعرفه رانژه (خطوط تلفن کاربران برای اینترنت پرسرعت) دچار ابهامات و مسایلی شده بودند اما اکنون مشخص نیست که آیا این مسائل حل شده و یا همچنان باقی هستند.

 

به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا، اوایل مرداد ماه سال جاری بود که معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های مخابرات استانی مجاز نیستند بخشنامه مربوط به رانژه خطوط مشترکین شرکتهای PAP را اجرا کنند.

 

حسن رضوانی در این‌باره گفته بود که شرکت مخابرات ایران بخشنامه‌ای به شرکت‌های مخابرات استانی ابلاغ کرده است که براساس آن، از این پس شرکت‌های مخابرات استانی مجاز شده‌اند بابت رانژه کردن خطوط مشترکان شرکت‌های اینترنتی هزینه دریافت کنند.

 

این بخشنامه بر اساس بخشی از توافق شرکت‌های PAP و شرکت مخابرات ایران تهیه شده بود اما با توجه به اجرا نشدن کامل تعهدات طرفین به یکدیگر مطابق این توافقنامه و همینطور برآورده نشدن الزامات مفاد مصوبه 97 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در قالب آئین‌نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی و شرکت‌های ندا مورد تائید رگولاتوری قرار نگرفت و اعلام شد که شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های مخابرات استانی تا زمان تائید موافقتنامه بین این شرکت و شرکت‌های PAP در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی مجاز به اجرای آن نیستند.

 

اما معاون رگولاتوری با اشاره به این که تمامی اپراتورها باید در چارچوب پروانه فعالیتشان نسبت به ارائه خدمات و تعرفه‌گذاری اقدام کنند، اظهار کرده بود: چنانچه شرکت مخابرات ایران نیز به عنوان یکی از اپراتورهای این حوزه چارچوب مصوبات و مفاد پروانه را رعایت نکند، مقررات لازم در مورد آن اعمال می‌شود.

 

پس از این جریان بود که جلسه‌ای میان رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مدیران شرکت‌های ندا برگزار و اعلام شد که تسهیم بازار، اتصال مستقیم به شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت، ارائه خدمات ارزش افزوده از جمله راهکارهای گسترش حوزه فعالیت اپراتورهای PAP و ایجاد فضای رقابتی برای ارائه خدمات اینترنت است.

 

محمدعلی فرقانی افزوده بود: رگولاتوری این آمادگی را دارد که به بررسی راهکارهای اجرائی و رهنمودهای فکری اپراتورهای PAP درباره مشکلات و مسائلی که با آن روبرو هستند پرداخته و از ظرفیت‌های قانونی برای رفع آنها استفاده کند.

 

در آن مقطع اعلام شد که رگولاتوری به دنبال آن است که در چارچوب پروانه اعطا شده به اپراتورها قانون را اعمال کند تا حداقل مفاد این پروانه‌ها اجرا شود. اما هنوز مشخص نیست که آیا موانع پیش رو در ارائه سرویس‌های اینترنت و نحوه ارتباط با سایر اپراتورها، تسهیم بازار، تعرفه، زنجیره خدمات، ایجاد شبکه انتقال داده در استان‌‎ها تاکنون حل شده که شرکتهای ندا بتوانند به سمت ارایه خدمات ارزش افزوده بروند یا خیر؟

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.