کد خبر: 342654
23 مهر 1405 - 09:50

از مخابرات ایران در مسیر تدوین استانداردهای جهانی فیبرنوری تقدیر شد

در آیین گرامیداشت روز جهانی استاندارد، از شرکت مخابرات ایران به‌دلیل نقش‌آفرینی در راهبری و هماهنگی فعالیت‌های فنی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی فیبرنوری تقدیر شد؛ این شرکت از طریق ریاست و دبیری کمیته فنی متناظر فیبرهای نوری، در توسعه استانداردهای این حوزه مشارکت دارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی مخابرات، این تقدیر در پی ایفای نقش تخصصی شرکت مخابرات ایران در ریاست و دبیری کمیته فنی متناظر فیبرهای نوری (INSO/IEC/TC86) و مشارکت مؤثر در فرایند تدوین استانداردهای بین‌المللی صورت گرفت. در این ساختار، علیرضا سبحانی، معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران، ریاست کمیته و آقای حسین صادقی بید شکی دبیری آن را بر عهده دارند.

استانداردهای بین‌المللی، حاصل هم‌اندیشی و مشارکت تخصصی کارشناسان و صاحب‌نظران کشورهای مختلف هستند و با ایجاد زبان مشترک فنی، زمینه تسهیل تجارت جهانی، ارتقای کیفیت محصولات و خدمات و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان را فراهم می‌کنند.

در این میان، حضور فعال و تخصصی کارشناسان شرکت مخابرات ایران در فرایند استانداردسازی فیبرهای نوری، نقش مؤثری در توسعه دانش فنی، هم‌افزایی تخصصی و تقویت جایگاه کشور در عرصه استانداردهای بین‌المللی دارد؛ مسیری که با توجه به اهمیت فیبر نوری در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تحول دیجیتال، از جایگاهی راهبردی برخوردار است.

این تقدیر، بیانگر اهمیت نقش‌آفرینی تخصصی شرکت مخابرات ایران در تدوین استانداردهای فنی و تقویت تعاملات علمی و حرفه‌ای در سطح بین‌المللی است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

احسان
اینا چقدم خوب برای خودشون هی نوشابه باز میکنن! خدا وکیلی کشور به شدت عجیبی داریم!!!!
لایک [0]
س.م
لطفا در خصوص پایمال نمودن حق پرسنل اعم از شاغلین و بازنشسته ها و حتی مشترکین توسط شرکت مخابرات ، از مسئولین و سهامداران غیر واقعی مخابرات نیز تقدیر نمایید ...واقعاً متاسفیم.
لایک [0]
فرامرزی
من الان ۲ماه تلفن خونم قطعه خرابی اعلام میکنم نمیان رفتم مخابرات میگن کله پست خرابه از سال ۴۰۳ باز شانس اوردی تا حالا برات کار میکرد اگر بخای میتونیم کله پست و برات جابه جا کنیم ولی هزینه سیمش با خودت نزدیکترین کله پست با خونم به غیر اینکه خرابه ۱۰۰ متره الان آشغال ترین سیم مخابرات و بخای بخری متری کمتر از۸۰تومن نیست میگم وسعم نمیرسه سیم بخرم کارمند مخابرات میگه وضعیت خرابه ما نمیتونیم کاری کنیم خیلی راحت واقعا از اداره مخابرات تشکر و تاسف میخورم
لایک [0]
سیامک
فقط شهر ایلام که نصف بیشترش ۷ ماهه اینترنت خانگیش قطع شده و مخابرات هنوزم کاری نکرده واسه درست کردنش
لایک [0]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.