بهادریجهرمی: فضای مجازی بخشی از طرح مورد ادعای نتانیاهو علیه ایران است
سخنگو و دبیر هیات دولت سیزدهم، با اشاره به نمایش یک پیجر و دستگاه استارلینک از سوی بنیامین نتانیاهو در سازمان ملل، تاکید کرد که فضای مجازی بخشی از طرح مورد ادعای نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران است.
به گزارش سیتنا، علی بهادریجهرمی، سخنگو و دبیر هیات دولت سیزدهم، در واکنش به سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، در مجمع عمومی سازمان ملل، در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت: «نتانیاهوی کودککش در سازمان ملل یک پیجر و یک دستگاه استارلینک نشان داد.»
بهادریجهرمی در ادامه تاکید کرد: «خیلی شفاف به جهان گفت طرح فروپاشی ایران او از مسیر جنگ و سپس فضای مجازی میگذرد.»
وی همچنین با طرح این پرسش که «پاسخ مسئولین ما به این تهاجم اینترنتی و مجازی چیست؟»، از رویکرد مسئولان در این زمینه انتقاد کرد و نوشت: «همچنان میخواهند خودشان را به خواب زده و برای بازی با ذهن مردم ستادسازی کنند؟»
این اظهارات پس از آن مطرح شد که نتانیاهو در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل، یک دستگاه استارلینک را به نمایش گذاشت و درباره دسترسی مردم ایران به اینترنت آزاد سخن گفت.
بهادریجهرمی در این موضعگیری، نمایش تجهیزات ارتباطی و فناوری در این سخنرانی را در چارچوب ادعای خود درباره نقش فضای مجازی در اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ایران ارزیابی کرده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید