کد خبر: 339595
01 مرداد 1405 - 18:18

واشنگتن‌پست: هوش مصنوعی و پهپادهای ارزان، شناسایی حملات ایران را برای آمریکا دشوار کرده‌اند

بررسی روزنامه واشنگتن‌پست نشان می‌دهد گسترش استفاده از هوش مصنوعی، خودمختاری پهپادها و تولید انبوه پهپادهای کم‌هزینه، معادلات دفاع هوایی را تغییر داده و رهگیری حملات ایران را برای سامانه‌های پدافندی آمریکا و متحدانش پیچیده‌تر کرده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی با بررسی تجربه درگیری‌های اخیر، اعلام کرد که ترکیب فناوری هوش مصنوعی با پهپادهای خودمختار و تولید انبوه پهپادهای ارزان‌قیمت، توانایی سامانه‌های دفاع هوایی آمریکا برای شناسایی و مقابله با حملات را با چالش‌های جدیدی روبه‌رو کرده است.

در این گزارش آمده است که در جریان حملات اخیر، ایران هزاران موشک و پهپاد را به سمت اهداف مختلف شلیک کرده و بخشی از این حملات موفق شده‌اند از لایه‌های دفاعی عبور کنند. 

به نوشته واشنگتن‌پست، این تجربه نشان می‌دهد که تهدیدهای نوین مبتنی بر پهپادهای هوشمند، ماهیتی متفاوت از تهدیدهای سنتی دارند و مقابله با آنها نیازمند بازنگری در راهبردهای دفاع هوایی است.

واشنگتن‌پست به نقل از فرانک بومن، ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا، می‌نویسد که «خودمختاری، هوش مصنوعی و تولید انبوه، مأموریت دشوار نیروهای پدافند هوایی و موشکی را حتی چالش‌برانگیزتر کرده است.»

بر اساس این گزارش، استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی در هدایت، هماهنگی و مسیریابی پهپادها، امکان اجرای حملات پیچیده‌تر و همزمان را فراهم کرده و سامانه‌های دفاعی را با حجم بالایی از اهداف مواجه می‌کند؛ موضوعی که احتمال عبور برخی پهپادها از شبکه‌های دفاعی را افزایش می‌دهد.

واشنگتن‌پست همچنین تأکید کرده است که روند رو به رشد استفاده از هوش مصنوعی در سامانه‌های نظامی، تنها به ایران محدود نیست و ارتش‌های مختلف جهان نیز به سرعت در حال توسعه قابلیت‌های مشابه هستند. 

به اعتقاد تحلیلگران، این تحول می‌تواند شکل نبردهای آینده را تغییر داده و رقابت میان سامانه‌های تهاجمی مبتنی بر هوش مصنوعی و سامانه‌های دفاعی را وارد مرحله‌ای تازه کند.

انتهای پیام
 

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [1]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.