کد خبر: 338266
04 تیر 1405 - 16:35

تداوم اختلال در خدمات آنلاین بانک‌ها

در پی اعلام شرکت خدمات انفورماتیک مبنی بر رفع اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌های کشور، بررسی‌های سیتنا نشان می‌دهد که اختلال در بخشی از خدمات آنلاین بانک‌ها، به‌ویژه در نرم‌افزارها و همراه‌بانک‌ها، همچنان ادامه دارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در حالی که شرکت خدمات انفورماتیک از رفع اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌های کشور خبر داده، بررسی‌های میدانی و گزارش‌های کاربران در روز پنج‌شنبه نشان می‌دهد که بخشی از مشکلات در ارائه خدمات بانکی همچنان پابرجاست.

بررسی‌های سیتنا حاکی از آن است که عمده اختلال‌های موجود در بستر خدمات غیرحضوری بانک‌ها، به‌ویژه نرم‌افزارهای بانکی و همراه‌بانک‌ها مشاهده می‌شود؛ موضوعی که کاربران را در انجام امور روزمره از جمله انتقال وجه، پرداخت قبوض و دسترسی به خدمات آنلاین با چالش مواجه کرده است.

در روزهای گذشته، اختلالات بانکی ناشی از آنچه حمله سایبری عنوان شد، موجب شد شرکت خدمات انفورماتیک برای جلوگیری از سرقت اطلاعات مشتریان، محدودیت‌هایی را در خدمات کارت‌محور بانک‌ها اعمال کند. هرچند اکنون این محدودیت‌ها تا حد زیادی برطرف شده و خدمات کارت‌محور به شرایط عادی بازگشته است.

پس از اختلالاتی که در روزهای اخیر بانک‌های ملی، تجارت و صادرات را تحت تأثیر قرار داد، افزایش حجم تراکنش‌ها در سایر بانک‌ها نیز موجب بروز اختلال‌های مقطعی شد. اگرچه شرایط شبکه بانکی نسبت به روزهای ابتدایی پایدارتر شده، اما گزارش‌های دریافتی نشان می‌دهد که بخشی از خدمات آنلاین هنوز به ثبات کامل نرسیده‌اند.

ادامه اختلال در خدمات غیرحضوری، نارضایتی برخی مشتریان را به همراه داشته و شماری از کاربران از کندی، قطعی‌های مکرر و دشواری در دسترسی به سرویس‌های آنلاین گلایه دارند.

شرکت خدمات انفورماتیک اعلام کرده است که تیم‌های فنی و کارشناسان این مجموعه به‌صورت مستمر در حال پایش و بهینه‌سازی زیرساخت‌ها هستند تا پایداری کامل شبکه بانکی هرچه سریع‌تر محقق شود. با این حال، تداوم اختلال در برخی خدمات آنلاین این پرسش را مطرح کرده است که شبکه بانکی کشور چه زمانی در تمامی پلتفرم‌ها به ثبات کامل خواهد رسید.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [17]

دیدگاه‌ها

سارا
خب، کی باز میشه؟ تا ما را از این گرفتاری نجات بدید؟
الان بیش از ۱۲ روزه که میگید درست میشه، اما نمیتونیم حتی به حسابهامون دست بزنیم و یا چکهایی که به مردم دادیم را پاس کنیم.
دیگه این وضع خسته کننده شده، همش دارم تو سایتها چک میکنم که این بانک ملی کی قراره سامانه شون راه بیفته تا به زندگیمون برسیم.
شیرین
واقعا سیتنا ازت ممنونیم فقط تویی که پیگیری دمت گرم
مالباخته بانکی
بعداز دو روز پولی که خود بانک از حسابم برداشته حسابی نه کارت داشته نه امکان انتقال پول هنوز برنگشته تنها چیزی که به من گفت بانک برو به فتا شکایت کن به حساب هر کسی ریخته ازش میگیرن منتها وقتی صورتحاسب و میبینیم این پول از حساب برداشت نشده این دورغ هک واقعا بهشون ساخته یاد اون داستانی افتادم که دزدا رفتن از بانک 250 هزار دلار دزدیدن فرداش روزنامه ها نوشتن یک میلیون دلار دزدیده شده
عصبانی
با شنبه میشه ۱۴ روز در حال پایش و بهینه سازی هستن ، سامانه بام‌ بانک ملی که کلا تعطیله ، زیادی زحمت میکشن
اقتصاددان
ای مردم چقد ساده اید کار خود دولت وبانک مرکزی هست میخان با پولای مردم نوسان طلا ودلارو بگیرن از من بیسواد داشته باشید
I
دقیقا با هر تراکنشی که پول به حسابم میاد پونصد تومن کم میشه
معصومه
واقعاً چه زمانی تمامی پلتفرمهای بانک درست میشه ، تو این شرایط جنگ ، استرس و سختی و تورم شدید این دیگه فاجعه هست که نتونیم از سپرده های خودمون هم برداشت و استفاده کنیم مهندسین نابلدی هستن که این همه زمان برده نتونستم کاری کنن همش خبر دروغ میدن، واقعا ریئس بانک مرکزی که پشتوانه ی بانک ملی هست باید خسارت جانی و مالی مردم رو جوابگو باشه ، زندگی ها مختل شده
معصومه
واقعاً چه زمانی تمامی پلتفرمهای بانک درست میشه ، تو این شرایط جنگ ، استرس و سختی و تورم شدید این دیگه فاجعه هست که نتونیم از سپرده های خودمون، برداشت و استفاده کنیم مهندسین نابلدی هستن که این همه زمان برده نتونستن کاری کنن همش خبر دروغ میدن، واقعا ریئس بانک مرکزی که پشتوانه ی بانک ملی هست باید خسارت جانی و مالی مردم رو جوابگو باشه ، زندگی ها مختل شده
فرزاد
با بانک ملی مثل بانک سپه خداحافظی کنید،چون دیگه امنیت نداره این بار دوم است
مجید
اگه اختلال داره چرا چک پاس میشه پس
امروز چک بانک ملی من اومد پاس شد

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.