کد خبر: 338076
31 خرداد 1405 - 00:07

فروش ۱۴ هزار بلیت برای پخش دیدار تیم ملی مقابل بلژیک در سینماها؛ تهران در صدر خریدها

بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ بلیت به ارزش حدود ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای تماشای پخش سینمایی مسابقه تیم ملی فوتبال ایران برابر بلژیک به فروش رسیده است؛ در این میان، استان تهران بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا و بر اساس آمار منتشرشده، تاکنون مجموع فروش بلیت برای پخش سینمایی دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک به بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ بلیت رسیده که ارزش آن حدود ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

در این میان، پلتفرم «سینماتیکت» با فروش بیش از ۱۱ هزار بلیت و ثبت تراکنش نزدیک به ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، بیش از ۸۱ درصد از بازار فروش آنلاین این رویداد را در اختیار داشته است.

از نظر جغرافیایی نیز استان تهران با سهم ۵۱ درصدی از کل فروش، بیشترین میزان خرید بلیت را به خود اختصاص داده است. پس از آن خراسان رضوی با ۲۴ درصد و اصفهان با ۶ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

این در حالی است که برای نخستین مسابقه تیم ملی فوتبال برابر نیوزیلند، مجوزی برای پخش بازی در سینماها صادر نشده بود و این امکان تنها برای دیدار مقابل بلژیک فراهم شده است.

انتهای پیام
 

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.