اختلال در تسویه وجوه چهار بانک؛ احتمال بروز مشکل در فرآیندهای مرتبط با شاپرک
در حالی که اختلال در خدمات برخی بانکها همچنان ادامه دارد، شواهد حاکی از بروز مشکل در فرآیند تسویه وجوه بانکهای ملی، توسعه صادرات، صادرات و پاسارگاد است؛ موضوعی که به نظر میرسد پرداختهای شاپرکی و واریز وجوه به حساب پذیرندگان را نیز با اختلال مواجه کرده است.
یک کارشناس حوزه بانکی در گفتوگو با خبرنگار سیتنا از بروز اختلال در فرآیند تسویه وجوه در بانکهای ملی، توسعه صادرات، صادرات و پاسارگاد خبر داد و گفت این بانکها از صبح امروز سه شنبه (26 خردادماه) در انجام برخی تسویههای بینبانکی با مشکل مواجه شدهاند.
به نظر میرسد حتی در فرایند تسویه وجوه شاپرکی نیز بانک های مذکور دچار مشکل بوده و پذیرندگان درگاه های پرداخت الکترونیک با حساب آن بانک ها همچنان مشکل دریافت وجوه خود را دارند.
این کارشناس بانکی خاطرنشان کرد: بانک سامان نیز شب گذشته برای مدت کوتاهی با اختلال مواجه شد، اما خدمات آن پس از مدت کوتاهی به حالت عادی بازگشت.
انتهای پیام
گزارش از سارا استوار
افزودن دیدگاه جدید