کد خبر: 337790
24 خرداد 1405 - 21:02

خدمات بانک ملی ایران فعال شد

خدمات بانک ملی ایران پس از بروز اختلال موقت در بخشی از زیرساخت‌های مشترک شبکه بانکی، مجدداً برقرار شده و هم‌اکنون در دسترس مشتریان قرار دارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا از روابط عمومی بانک ملی ایران، خدمات این بانک شامل خدمات مبتنی بر کارت، حساب، انتقال وجه، پایا، خدمات دستگاه‌های خودپرداز (ATM)، پایانه‌های فروش (POS) و سایر تراکنش‌های بانکی فعال بوده و مشتریان می‌توانند بدون محدودیت از این خدمات استفاده کنند.  همچنین شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور آمادگی کامل برای ارائه تمامی خدمات بانکی به مشتریان را دارند و خدمت‌رسانی در تمامی شعب طبق روال عادی در حال انجام است.  

گفتنی است کارشناسان فنی بانک ملی ایران به صورت مستمر وضعیت سامانه‌ها را پایش کرده و اقدامات لازم برای حفظ پایداری و کیفیت خدمات را دنبال می‌کنند.

بر اساس این گزارش، سرویس کارت‌به‌کارت در سامانه «بام» بانک ملی ایران فعال شده و مشتریان می‌توانند از این خدمت استفاده کنند. همچنین سایر خدمات این سامانه نیز به‌زودی به طور کامل در دسترس مشتریان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

مهرداد
کجا درست شد، حتی موجودی هم نمیده
پرتقال
این سایت از Let's Encrypt استفاده می کند.

دقت کنید

اخیرا سازمان غربی و آمریکایی Let's Encrypt (صادرکننده گواهی SSL رایگان) کشور ایران را تحریم کرده است.

به همین دلیل با تمام شدن مدت زمان گواهینامه SSL سایت شما پس از دوره ۹۰ روزه از زمان صدور آن، در نمایش بدون خطا برای مخاطبان با پروتکل https در ابتدای آدرس دچار مشکل می شود.

برای دور زدن این تحریم دو راه وجود دارد
۱. استفاده از شرکت های خدمات توزیع محتوای رایگان ایرانی یا خارجی مثل ابرآروان
۲. استفاده از سازمان های معتبر غیرتحریمی ارائه دهنده گواهینامه ssl معتبر رایگان

توجه کنید به دلیل سیاست های خصمانه آمریکا استفاده از شرکت های غربی (مثل ZeroSSL، گوگل و کلودفلر) توصیه نمی شود چون ممکن است مانند Let's Encrypt بصورت ناگهانی ایرانی ها را تحریم کنند. لذا بهتر است بجای از سازمان TrustAsia Technologies که مستقر در چین می باشد استفاده نمائید.

استفاده از TrustAsia Technologies خیلی آسان است.

برای دریافت گواهینامه امن و رایگان TrustAsia Technologies به وبسایت https://freessl.cn مراجعه کنید و طبق توضیحات اقدام کنید.
(بخش Independent Application for Free TrustAsia SSL Certificate را مطالعه کنید)

اگر نیاز به ترجمه چینی به انگلیسی داشتید به این آدرس مراجعه کنید https://fanyi.baidu.com

شرکت های معتبر دیگر هم گواهینامه ارائه می دهند ولی دریافت آنها مشکل تر است

با انتشار این متن به افراد دیگر کمک کنید
احمدی
بانک ملی سیستم بامش درست نشده . الان تست کردم و مانده موجودی نشون نمیده
سینا منصوری
اصلا درست نشده ، نمیدونم چرا میگن درست شده ، حتی کارت به کارتشم کار نمیکنه
فرشاد
اینها از دروغ گفتن دست بر نمیدارند. چرا پس آپ بام من هیچ چی نمیاره فقط وارد میشه. نه موجودی میاره نه لیست کارتها . چه کارت به کارتی؟ چرا ما نمی تونیم؟؟

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.