کد خبر: 337007
07 خرداد 1405 - 09:14

برنامه‌ریزی هدفمند مخابرات در نوسازی زیرساخت‌ها و جهش اتصال فیبرنوری

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با تشریح برنامه‌ریزی هدفمند مخابرات در نوسازی زیرساخت‌‌ها و تجهیزات فرسوده، از برنامه‌ریزی برای اتصال یک میلیون مشترک جدید به شبکه فیبرنوری و اولویت‌دهی به معیشت کارکنان خبر داد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از معاونت ارتباطات شرکت مخابرات ایران، دکتر ابراهیم محمودزاده با تاکید بر لزوم عبور از تکنولوژی‌های سنتی، از جهش سرمایه‌گذاری توسعه‌ای این شرکت خبر داد و اظهار داشت: «هدف اصلی ما، تغییر مدل کسب‌وکار به سمت خدمات نوین و تحقق عدالت ارتباطی است که این مسیر با مجاهدت بدنه نیروی انسانی به عنوان ستون فقرات عملیات مخابرات میسر می‌شود.»

وی با اشاره به اینکه هزینه‌های نگهداری شبکه قدیمی سیم مسی با فناوری پیشرفته فیبر نوری تقریباً برابری می‌کند، تصریح کرد: «توسعه فیبر نوری، نقطه نجات مخابرات است؛ بر همین اساس با اختصاص اعتبار لازم، گام بلندی برای جایگزینی تکنولوژی‌های ۳۰ ساله با شبکه مدرن نوری برداشته‌ایم تا علاوه بر ارتقای کیفیت تجربه کاربری، مدل درآمدی شرکت را به سمت خدمات متنوع و پایدار هدایت کنیم.»

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران ضمن تشریح نگاه حمایتی شرکت به سرمایه‌های انسانی، از افزایش ۵۰ درصدی هزینه‌های این بخش خبر داد و افزود: «ما با اولویت دادن به معیشت کارکنان، به دنبال ارزش‌آفرینی و استفاده از تخصص همکارانمان در مسیر تحول دیجیتال هستیم؛ چرا که موفقیت در پروژه‌های بزرگی همچون اتصال فیبر نوری، مرهون همت همین عزیزان است.»

دکتر محمودزاده در پایان با اشاره به هدف‌گذاری برای اتصال یک میلیون مشترک به فیبر نوری (FTTH) در سال جاری، خاطرنشان کرد: «توان فنی و برنامه‌ریزی داخلی ما ظرفیت‌سازی برای سه میلیون اتصال را نیز دارد، اما با توجه به شرایط موجود، تحقق یک میلیون اتصال به عنوان یک هدف‌گذاری هوشمندانه دنبال می‌شود تا با تمرکز بر خدمات غیرتلفنی و دانش فنی داخلی، به پایداری کامل در شبکه ملی برسیم.»

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

بینام
سلام، این نتی که ما داریم استفاده میکنیم نت قبل و بعد دی ماه نیست. بیان شفاف سازی کنن تکلیف ما چیه، هیچ جوره وصل نمیشه😮‍💨🫡
یک معلول گروگان در ایران
فیلترنت فیبرنوری نمیخوایم. اینترنت آزاد با ای دی اس ال رو ترجیح میدیم.
اینترنت برای همه 🏳️
چرا اینترنت رو کامل باز نمی‌کنید؟ گوگل روی حالت جستجوی ایمن هست، فیلترشکن ها کار نمیکنن و سرعت به شدت پایینه، هیچ کدوم از شبکه های اجتماعی نمیاره
اینترنت اینترنتیان
گوگل چند ساله تو حالت جستوجوی امنه، فیلتر شکن هم کار میکنه فقط باید درست تنظیمش کنی و انواع مختلفو تست کنی چون هنوز تازه داره وارد حالت وصل میشه اختلال قراره زیاد داشته باشه یه پروسه ای رو باید طی کنه تا کامل وصل شه و شبکه نریزه پایین.
شبکه اجتماعی هم از قبل فیلتر بوده، حالا بزار زورشون به وصل کردن اینترنت برسه بعدا باز دوباره رو اونا هم مانور میدن.
امیداریم وصل بشه
سرعت نت پایینه به شدت ولی بازم به vpn وصل میشه . متاسفانه گیم آنلاین اصلا بالا نمیاد
امیر
ی چی میگم‌نگید کانفیگ فروش و اینحرفا چون نیستم.

حاجی اینترنت قطع بود راحت تر وصل میشدیم.
بی نت
اپ استور فیلترههههههه
منتظر
نت خیلی محدود شده قبل از دی ماه با فیلتر شکن خیلی خوب باز می‌شد الان افتضاحه
یک ایرانی
گوگل پلی و اپ استور و وی پی ان ها برای اینترنت ثابت شاتل وصل نمیشن. گوگل هم در مرحله راستی آزمایی متوقف میشه. همراه اول هم که کلا وصل نشده. مثل بچه آدم اینترنت همه مناطق رو وصل کنید.
اسگور
شما نمیخواد انقدر بلند پرواز باشین همینکه بتونین اینترنت رو درست و حسابی باز کنین برای شما یه افتخار محسوب میشه
بنیامین رضایی آرام
بعد از ۳ سال که کابل کشی ها انجام شده هنوز که هنوز میگن تجهیزات نیست اگر تجهیزات نیست چطوری اول کابل کشی میکنید
بعد هنوز سایت رسمی فیبرملی وصل نشده و از دسترس خارج از سیتنا در خواست دارم پیگیری کنن بابت این موضوع
باتشکر
علی
ما خسته شدیم از سرعت پایین و کیفیت پایین اینترنت قدیمی از مخابرات خواستم ک روستای ما را ب فیبر مجهز کنه میگه شما باید هزینه کابل کشی فیبر را بدی مگر خود مخابرات فیبر بیرون را برای مشترک تا کنار خانه میاره هزینه مودم و کابل داخل ساختمان برای مشترک هست فقط همین نود درصد وافای قدیمی از کارافتادن و بعضی با بدبختی وصل هستن
محمدپارسا
کشور ایران اصلا اینترنت دارد.سرعت پهنای باند دارد.کیفیت دارد.که بخواهد مخابرات فیبر کشی انجام دهد؟

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.