کدخبر :335918 7 4864
12 اردیبهشت 1405 - 00:26

گستردگی شبکه مخابرات انحصار نیست، استعداد و فرصت است

مدیر مخابرات منطقه تهران، گفت: گستردگی و یکپارچگی شبکه مخابرات در کشور یک مزیت است که باید با اصلاح تعاریف و دستورالعمل های اجرایی، دیگران هم بتوانند از آن بهره برداری کنند. این وضعیت، استعداد است، انحصار نیست. فرصت است، تهدید نيست.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مهندس لطفی نقش زیرساخت های جدید ارتباطی در فضای هوشمندسازی جامعه را انکار ناپذیر دانست و با اشاره  به زیرساخت ارتباطات در کشور به ویژه استان تهران و جایگاه آن در دستیابی به اهداف حاکمیت، برضرورت تکمیل زیرساخت فیبرنوری در پایتخت ایران اسلامی  تاکید کرد.

مدیر مخابرات منطقه تهران در خصوص آسیب های وارده به ساختمان ها و تجهیزات مخابراتی در جنگ تحمیلی دشمن آمریکایی صهیونیستی اظهار داشت: علیرغم وارد شدن خسارات کلی یا جزیی به برخی تاسیسات و تجهیزات مخابراتی استان تهران بر اثر اصابت پرتابه دشمن، با تلاش جهادی و شبانه روزی همکاران مناطق، مراکز و حوزه های فنی مخابرات تهران، طی کوتاه ترین زمان ممکن، نواقص و ایرادات احتمالی برطرف شد و ارتباطات مخابراتی بصورت ثابت و پایدار برقرار شد.

وی افزود: در منطقه شهرری بخشی از ارتباط شهروندان تاکنون برقرار نشده یا با اختلال همراه است، که نیاز به همراهی، همدلی، مساعدت و همکاری دستگاه های اجرایی و تصمیم گیر و همچنین شهرداری منطقه دارد، که علیرغم پیگیری مستمر تاکنون محقق نشده است.

مدیر مخابرات منطقه تهران با بیان اینکه در ایام جنگ رمضان، خدمات بسیار بزرگ و خوبی در حوزه تامین یا ترمیم زیرساخت های ارتباطی فیبرنوری در استان تهران انجام شد و کار توسعه شبکه به هیچ عنوان متوقف نشده است اذعان داشت: بعد از توقف جنگ، به دلیل گران شدن قیمت و التهاب بازار، تامین تجهیزات مورد نیاز برای توسعه شبکه از جمله تار های فیبرنوری که از الزامات توسعه شبکه ارتباطی است، با چالش زیادی مواجه شده است. لذا به نظر می رسد قیمت گذاری ارایه خدمات مخابراتی نیاز به بازنگری مجدد و تعریف تعرفه های جدید بخصوص در بخش تامین تجهیزات داشته باشد.

لطفی همچنین  گفت: مخابرات استان تهران از آن دسته از مشترکین که منزل آنان در طول جنگ سوم آسیب دید و یا ارتباط تلفنی آنان به دلیل آسیب در جنگ قطع شد، هزینه آبونمان دریافت نخواهد کرد.

انتهای پیام

4864
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

A.A
وقتی که اینترنت بین‌الملل قطعه چرا بیام هزینه برای فیبر نوری کنم که شما تبعیض و رانت و اينترنت طبقات راه بندازین.اینترنت بین‌الملل باید وصل شود.
یک بی اینترنت دیگه
خب پس بسته های اینا هم میخواد بعد دو ماه بی اینترنتی گرون شه خیلیییی هم لطف میکنن فقط آبونمان از جنگ زده ها نمیگیرم.
از سخاوتتون سپاسگذاریم😂
من
من که ADSL مخابراتی منزل و دفتر کارم را جمع آوری کردم و مصرف اینترنت همراه را هم به یکی دو گیگ در ماه کاهش دادم .. بچرخین تا بچرخیم ببینیم بازنده نهایی این بازی مسخره ، شما هستین یا ما مردم
شهروند عادی جامعه
نکشیمون فرصت طلب
استعداد:))

بازی با کلمات...
سید جلال آهنج
زرشک! خیلی لطف کردید🤣🤣🤣🤣🤣
ایران ایرانی
متاسفانه سیتنا و پرسنلش با عکسهای فتوژنیک و مطالب اه و ناله همدردی با مردم از دست رفت میدونید چرا شناسنامه سیتنا رو نگاه کنید
آزرده دل
من هم روبیکا و پیام رسان بله و همچنین دولت من و دیوار و یه برنامه ی داخلی دیگری هم بود یادم رفته از موبایلم حذف کردم و از این به بعد هم تا هر موقع طول بکشه مهم نیست بسته ی اینترنت هم خرید نمی کنم مگر اینکه ضروری باشه در آنصورت هم بسته ی ساعتی کمترین حجم یک ساعته میگیریم اینم گفتم اگر مجبور نباشم هیچوقت خرید نمیکنم حتی ساعتی وقتی به هیچ دردی نمیخوره چکارش کنم همه ی برنامه های موبایلم بخاطر بروزرسانی از کار افتاده اند مگر گوگل پلی چه تهدیدی براشون حساب میشه و یا سایر سایت های در آمد خوب حق با شماست شما مثلا به لحاظ امنیتی قطع کردید اگر تلگرام و اینستاگرام و تهیدی بحساب میارید بزار قطع باشه تا به اصلاح برقراری امنیت کامل سایت در آمد زایی و گوگل پلی و سایر گزینه های اینترنت که تهدید امنیتی بحساب نمیاد وصلش کنید تا ثابت بشود راست می گویید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.