کدخبر :335774 8 1860
08 اردیبهشت 1405 - 09:03

پایداری شبکه ارتباطی قزوین در جنگ تحمیلی سوم

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگ فنی، پشتیبانی و نظارتی در دوره جنگ تحمیلی سوم و از جمله 250 عملیات فنی و پشتیبانی خبر داد و این اقدامات را در راستای حفظ پایداری شبکه، استمرار خدمت‌رسانی و مدیریت شرایط بحرانی ارزیابی کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، حجت‌الله امینی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین؛ در تشریح عملکرد این اداره‌کل در دوره جنگ تحمیلی سوم، از بسیج همه‌جانبه ظرفیت‌های استانی برای صیانت از شبکه ارتباطی و تداوم خدمات به مردم خبر داد و بر آمادگی کامل مجموعه ارتباطات استان در شرایط اضطراری تأکید کرد.

پایش میدانی و مدیریت یکپارچه وضعیت ارتباطی استان

امینی با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی در سطح شهرستان‌های قزوین، البرز، تاکستان، بوئین‌زهرا و آبیک، اعلام کرد: در این جلسات با حضور بخشداران، مدیران حوزه ارتباطات و اپراتورها، وضعیت شبکه به‌صورت میدانی بررسی و مشکلات احصا شد و اقدامات لازم برای رفع چالش‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با تأکید بر آماده‌باش کامل تیم‌های فنی و پشتیبانی، افزود: تیم‌های تخصصی به‌صورت مستمر برای مواجهه با هرگونه اختلال احتمالی در شبکه در حالت آماده‌باش قرار داشتند و با انجام 250 عملیات در راستای حفظ پایداری شبکه، رفع اختلال و خرابکاری و  انتقال ترافیک از نقاط آسیب دیده اقدام نمودند ضمن اینکه ۷۰ درصد از کارکنان اداری نیز برای تداوم خدمت‌رسانی در محل کار حضور یافتند.

تمهیدات فنی زیرساخت برای پایداری حداکثری شبکه

مدیرکل ارتباطات استان قزوین با اشاره به اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت، تصریح کرد: پیش‌بینی سناریوهای جایگزین برای انتقال ترافیک، انتقال اسناد و نقشه‌های فنی به محل امن و استقرار تیم‌های واکنش سریع از جمله اقدامات کلیدی در این دوره بود.

وی ادامه داد: تیم‌های عملیاتی به‌صورت ۲۴ ساعته در آماده‌باش کامل قرار داشتند و پایش روزانه مسیرهای فیبرنوری انجام شد؛ همچنین تجهیزات و ملزومات مورد نیاز به‌طور کامل تأمین و ذخیره‌سازی سوخت دیزل ژنراتورها برای تداوم فعالیت مراکز حیاتی انجام گرفت.

امینی با اشاره به تقویت تاب‌آوری شبکه، افزود: نصب دیزل دوم در مراکز حیاتی، پیش‌بینی تأمین برق اضطراری، انتقال بخشی از تجهیزات اصلی دیتا به محل امن و اسکان نیروهای فنی در نزدیکی مراکز حساس، از جمله اقدامات مؤثر در حفظ پایداری شبکه ارتباطی استان بود.

نظارت مستمر رگولاتوری و رسیدگی به اختلالات ارتباطی

وی با اشاره به عملکرد اداره‌کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال‌غرب، اعلام کرد: پایش برخط شبکه اپراتورها، انجام ده‌ها مورد بازدید میدانی از اپراتورهای سیار و ثابت و نظارت بر دفاتر خدماتی در دستور کار قرار داشت.

امینی افزود: در این بازه زمانی، موارد محدود اختلال ارتباطی شناسایی و با هماهنگی اپراتورها در کوتاه‌ترین زمان رفع شد؛ همچنین با توجه به برخی محدودیت‌های دسترسی برخط، از روش‌های جایگزین برای پایش و مدیریت شبکه استفاده شد.

وی ادامه داد: رسیدگی به شکایات مشترکان نیز با وجود شرایط خاص ادامه یافت و بخش قابل توجهی از شکایات ثبت‌شده در حوزه‌های سیار و ثابت تعیین تکلیف شد.

تداوم خدمات بانکی و پستی در شرایط بحرانی

مدیرکل ارتباطات استان قزوین با اشاره به اقدامات پست‌بانک، اظهار کرد: ارائه خدمات بانکی به‌صورت کشیک از روزهای ابتدایی جنگ، تأمین نقدینگی مورد نیاز، پایش مستمر خودپردازها و خطوط ارتباطی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی از جمله اقدامات این مجموعه بود.

وی همچنین از اقدامات شرکت ملی پست در استان خبر داد و افزود: فعال بودن واحدهای پستی به‌صورت کشیک، جلوگیری از عودت مرسولات، برنامه‌ریزی برای توزیع حداکثری و تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای مدیریت بحران، نقش مهمی در تداوم خدمت‌رسانی ایفا کرد.

هم‌افزایی استانی و حضور میدانی در کنار مردم

امینی با اشاره به حضور فعال مدیران و کارکنان در صحنه، تصریح کرد: مشارکت در جلسات استانی، حضور در تجمعات مردمی، فضاسازی محیطی و اطلاع‌رسانی امیدبخش در رسانه‌ها، بخشی از اقدامات مکمل برای تقویت انسجام اجتماعی در این دوره بود.

وی در پایان تأکید کرد: مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین با اتکا به برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی بین‌بخشی و تلاش شبانه‌روزی نیروهای متخصص، توانست پایداری شبکه ارتباطی را در شرایط جنگی حفظ کند و خدمت‌رسانی به مردم را بدون وقفه ادامه دهد.

انتهای پیام

1861
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

احمق بودن هم نعمته
ممنونم، نگران پایداری شبکه قزوین بودم که الان برطرف شد. تشکر از شما
،
آره پایداره. قطعیِ پایدار!
مریم
سیتنا جان اینترنت اینترنت. اینترنت اینترنت اینترنت
الی...
درود.
واقعاً تاثیرگذار بود.
حالا لطفاً بعد از یک ماه اینترنت رو وصل کنید.
الی...
تصحیح می‌کنم، اوپس دو ماه شد راستی...
ابراهیمی
این داستان وصل گوگل پلی های وب مانیتورینگ چابکان چیه که فعاله اما بقیه دیتا سنترهای دیگه مثل اسیاتک خاموشه ؟

سوال دومم چرا وقتی چرا غهای جیمیل روشن و فعال هستش اما روی گوشی های ما باز نمیشه ؟

خواهش میکنم لطفا جواب منو بدید
ناکام
خودشون نمیدونن دارن چیکار میکنن
محدثه
سيم اینترنتو قطع کردن؟ با قیچی باغبونی؟ یا یادشون رفته کلیدش کدوم بود؟؟؟ ۲ ماه شد وصل کنین خسته شدیم از این همه ذلت، حقارت، بدبختی، بی پولی. ۴ ماهه پول ندارممممم چقدر بدجنسین آخه اه

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.