کدخبر :334150 61 11327
27 اسفند 1404 - 11:28

بیانیه رسمی ذره‌بین درباره عملکرد فنی و استقلال مالی

جویشگر بومی ذره‌بین اعلام کرد که از آغاز فعالیت خود تاکنون، علیرغم تصریح در اسناد بالادستی شبکه‌ملی اطلاعات بعنوان یکی از خدمات پایه کاربردی، بدون دریافت بودجه یا زیرساخت دولتی و تنها با اتکا به توان فنی متخصصان داخلی و سرمایه‌گذاری کامل بخش خصوصی توسعه یافته و امروز به بزرگ‌ترین موتور جستجوی فارسی‌زبان کشور تبدیل شده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، متن بیانیه جویشگر ذره بین که در اختیار این رسانه قرار گرفته به شرح ذیل است:

«ذره‌بین با افتخار اعلام می‌کند که از آغاز فعالیت خود تاکنون، علیرغم تصریح در اسناد بالادستی شبکه‌ملی اطلاعات بعنوان یکی از خدمات پایه کاربردی، بدون دریافت بودجه یا زیرساخت دولتی و تنها با اتکا به توان فنی متخصصان داخلی و سرمایه‌گذاری کامل بخش خصوصی توسعه یافته و امروز به بزرگ‌ترین موتور جستجوی فارسی‌زبان کشور تبدیل شده است.

در حال حاضر، ذره‌بین با پاسخ‌گویی به بیش از ۱۷۰۰ جستجو در ثانیه و حدود از ۱۰۰ میلیون جستجو در روز، رکورددار ترافیک جستجوی اینترنتی در ایران است.

تاکنون بیش از ۲۴ میلیون نصب از طریق کافه‌بازار و مایکت انجام شده و با توجه به دسترسی مستقیم zarebin.ir در وب، بیش از ۳۰ میلیون ایرانی از خدمات ذره‌بین استفاده می‌کنند.

در روزهای اخیر، همزمان با افزایش بیش از ۱۰۰ برابری ترافیک نسبت به روزهای عادی، طبیعی است که در برخی بازه‌ها سرعت پاسخ‌دهی با اندکی تأخیر همراه باشد. با این حال تیم فنی ذره‌بین به‌صورت شبانه‌روزی در حال افزایش ظرفیت سرورها و بهینه‌سازی زیرساخت‌ها است تا کیفیت جستجو برای کاربران حفظ شود.

همچنین لازم به یادآوری است که کندی یا باز نشدن برخی سایت‌ها پس از جستجو در ذره‌بین، ناشی از وضعیت شبکه و محل قرارگیری سرور آن سایت‌ها در خارج از کشور است که در زمان محدودیت اینترنت بین‌المللی دچار اختلال می‌شوند. این موضوع خارج از کنترل ذره‌بین بوده و ارتباطی به عملکرد سامانه ندارد.

ذره‌بین مسیر خود را با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دانش فنی بومی ادامه می‌دهد و همچنان بر ارائه‌ی سرویسی سریع، پایدار و امن برای کاربران ایرانی متعهد است.

در عین حال، استقرار زیرساختی متناسب با نیاز کشور توسط وزارت ارتباطات موجب ارائه باکیفیت‌تر این خدمت به هموطنان عزیز خواهد شد.  

به امید روزهایی بهتر برای مردم و کسب‌وکارهای ایرانی»

انتهای پیام

11327
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

اکبر
دوستان از این به بعد بیاین زیر همه جا و اپلیکشین و سایتی که کامنتش باز هست بگیم "اینترنت بین المللی وصل کنید ، اینترنت بین الملل حق همه ی شهروندان هست " . اینا میخوان ما عادت کنیم نباید بزاریم
اکبر
اینترنت بین المللی وصل کنید ، اینترنت بین المللی حق همه ی شهروندان هست
صمدی
😂😂😂😂😂
(بدون موضوع)
اون جستجوگر گردو رو انگار یه بچه مدرسه ای راه اندازی کرده. خیلی داغونه
احمدی
تا زمانی که جیمیل و ویکی پدیا و سایر خدمات قطعن ذره‌بین جوکی بیش نیست و باید بهش خندید.
این میزان افزایش هم فقط به خاطر سرچ سایت های داخلیه
آیا برای دانشجو کاربردی است؟ خیر
آیا برای استاد و معلم کاربردی است‌؟ خیر
آیا برای مردم عادی که تو گوگل سرچ میکردن کاربردی است؟ خیر
آیا برای برنامه نویس کاربردی است؟ خیر
آیا برای روزنامه نگار و خبرنگار مستقل کاربردی است؟ خیر
آیا جای گوگل رو میگرد؟ خیر

پس انقدر جوک نگین
R
اینم از جوک سال lol
(بدون موضوع)
وقتی گوگل هست کی از این ابزار بدرد نخور استفاده میکنه؟ فقط ما بدبختیی که نت بین الملل نداریم باید این خزعبلات رو به خوردمون بدن!!! آخه من مکمل سرچ میکنم مسکن میاره این قابل استفاده است؟؟؟؟
(بدون موضوع)
تو گردو یه عبارت رو سرچ کردم فقط یک لینک بهم نشون داد 🤣🤣🤣
(بدون موضوع)
مثلا سرچ میکنی راجب یچیز غلط املایی داشته باشه اصلا بالا نمیاره۰🤣🤣🤣 فکرکردع میتونه مثل گوگل باشع ب پا گوگل نمیرسی ذره بین
یک کارگر
آقا جان چرا قبول نمیکنید بالابری پاییین بیای هزاران هزارمیلیارد هم خرج کنید بازم به گوگل و سایر شبکه های اجتماعی بین المللی که میلیاردها انسان درکشورهای مختلف استفاده میکنن نمی رسید یک مثال روشن آیا هزاران میلیارد خرج کنید میتونی محصولات کره جنوبی چه گوشی چه لوازم خانگی تولید کنیدیا ابزارآلات اصلا نمیشود یا مث ژاپن یه موتور سیکلت ژاپنی آب روغن بنزین بریز توش هرجا دنیاباهاش برو آخ نمیگه میتونید شما ن نمیییشه وقتی که میبینی نمیشه چرا زور میکنی هزاران میلیارد خرج بی فایده میکنید خواهشا لطفا وصل کنید اینترنت بین الملل را داغونیم داغون ترش نکنید
(بدون موضوع)
دوسه تا کلمه بیشتر سرچ کنی اصلا هنگ میکنه نمیاره😅😅😅 چه مرورگر بدردنخوری هستی 😒
(بدون موضوع)
امیدوارم هرچه زووود گوگل و اینستا گرام وصل شه
(بدون موضوع)
امیدوارم هرچه زووود گوگل و اینستا گرام وصل شه
(بدون موضوع)
بیانیه دادن و میگن مستقل بودیم و خصوصی 🤣
کلا اینترنت ایران به سمت خوبی پیش نمیره
ذره بین 🤣 گردو 🤣
نازنین زهرا
چجوری روت میشه با افتخار اعلام کنی ک داری اطلاعات غلط و چرت و پرت در اختیار مردم قرار میدی دیشب راجع ب یه شخصیت یه سرچ کردم نتیجه ی مس و قلع و نقره اومد بالا
بعد زا افتخار داری سرویس ارائه میدی؟ خجالت نمیکشین تو این قطعی نت ؟ اینترنت رو وصل کنین بتونیم با عزیزانمون حرف بزنیم
(بدون موضوع)
این فلان فلان شده رو نگاه
الان من برای فارکس ، کریپتو ، گیت هاب ، فریم ورک ها ، تحقیق در مورد پایان نامه ، سایت های علمی معتبر و هزاران هزار چیز دیگه سرچ کنم برام میاره؟
جمع کنید این دلقک بازی ها رو
(بدون موضوع)
هر چی خرج کردی پولتو ریختی آشغالی هرچی سرچ کنی بی ربط ترین نتیجه رو میاره بدرد خودت میخوره.
نتو وصل کنید. نت ۹۰ میلیون آدمو وصل کنید
(بدون موضوع)
یعنی اعتراف میکنید اگر ملت مثل گوگل هر روز 100 تا چیز تو ذره بین سرچ کنن سروراتون میشینن کنار شما به گریه میافتن؟ 🤣🤣
سرویستون به درد دلقک بازی هم نمیخوره
(بدون موضوع)
سیرک که میگن همینه . فقط تفاوتش اینه که مجبورت میکنن توش زندگی کنی
طرف خودش تو این بیانیه داره میگه اگر مردم شروع کنن به سرچ کردن سرورهاشون میاد پایین
بعد انقدر شوتن که افتخارم میکنن
(بدون موضوع)
در یک کلام به درد ... نمیخوره! به شدت ضعیف فقط یه چی ساختن با پول بیت المال هاپولی کردن بگن ما هم جستجوگر داریم!
(بدون موضوع)
هر زمان گوگل کامل و بدون محدودیت وصل بود. و بعد تونستی روزی نه میلیون تا فقط 1000 تا سرچ بگیری ما هم بهت به عنوان یه محصول کشورمون و جوان هامون افتخار میکنیم. شده حکایت روبیکا، ایتا، ایران خودرو و هزار مورد انحصاری دیگه که صبح تا شب برای خودشون تقدیرنامه صادر میکنن.
(بدون موضوع)
اینترنت بین المللی وصل کنید
اینترنت بین المللی حق همه ی شهروندان هست
سمانه
چقدرم کار میکنه آخه. اسم قرص میزنی عکس شلغم میاره. تخته کنید این آشغالا رو. اینترنتو وصل کنید.
hamed k
از نویسندگان محترم و با شرف سایت سیتنا درخواست دارم به یک موضوع فوق العاده مهم در مطالب اشاره کنند
سه هفته ست چیزی به نام اینترنت در ایران وجود نداره
چیزی که ارائه میشه: شبکه ملی اطلاعات هست
قیمتش باید یک سوم بسته اینترنت باشه قانونا
اپراتور ها همچنان با گستاخی تمام، با همان قیمت اینترنت بسته های شبکه داخلی اطلاعات را میفروشند این اسمش حق الناس و دزدی از مردمه! لطفا صدای ما باشید
روح الله ملک زاده
بر اساس چند سرچی که کردم و هرگز دوباره در سرچ انجینهای ایرانی سرچ نخواهم کردم عارضم واقعا به هیچ دردی نمی خورد.
هیچ دردی نمی خورد.
مشکل اساسی و پایه است.
(بدون موضوع)
سطح سواد کسایی که سیتنا رو میخونن و کامنت میذارن واقعا خنده‌داره. مثلا نشریه تخصصی هست؟یکی زیر بیانیه ذره‌ بین نوشته اینترنت بین المللی رو وصل کنید انگار دست ذره بینه انگار نمی فهمه جنگ شده اون یکی میگه جوک سال یا برای دانشجو کاربردیه یا نه...اون یکی فکر میکنه نت فقط اینستاگرامه... یکی نیست بگه موتور جستجو با سرچ بیشتر بهتر میشه یا اینکه بدونه واقعا ذره بین هیچوقت به گوگل نمی رسه چون اون چند میلیارد آدم دارن توش سرچ می کنن این تهش 30 میلیون ولی بازم بهتر از اینه که وقتی سرویسی مثل گوگل قطع میشه به عصر حجر برنگردیم یا اگر گوگل مثل جمنای مارو قطع کرد چی میشه....چقدر شما جالبین که فکر میکنین با زدن ذره بین یا هر جای دیگه ای نت وصل میشه. نت رو به دلایل امنیتی قطع کردن وگرنه مثل اینستاگرام که فیلتر شده گوگل رو فیلتر میکردن
صمدی
پیرو این متن عزیزمون با این جمله شروع شد(سطح سواد کسایی که سیتنا رو میخونن و کامنت میذارن واقعا):
خدمت شما عارضم که احتمالا شما یا حقوق بگیری یا تامین هستی یا مستاجر نیستی که درک کنی شرایط رو.
یکی هست برنامه نویسه، فـریلنسر، تریدر و دانشجوییه که درآمد و زندگیش از این راهه و یا کلا به عنوان حق شهروندی.

الان نزدیک یه ماهه تمام دسترسی ها قطع شده جز برای نورچشمی ها رانت بگیر ها. اگه واقعا شرایط خاصه برای اونا هم باید خاصه نه اینکه فرزند فلان مقام زرت و زرت استوری بزاره انگار ما احمقیم‌!
گیریم جنگ دو ماه طول کشید یعنی میخان عین دوماه رو مسدود کنن؟
در ثانی وقتی کار من محقق یا مردم رو تو این شرایط راه نمیداره
همون بهتر بهش بخندیم😂
Mhd456
سیتنا
کاشکی امکان انتشار فیلم و عکس را تو کامنت داشتی تا میتونستیم عکس سرچ هامون را در ذره بین اینجا بزاریم تا بقیه هم ببینند سرچش به کفر آبلیس هم نمی ارزه
سعید
این بزرگواری که به سطح سواد مخاطبان این رسانه مردمی به خیال خودش توهین کرده
حتما یا از عوامل ذره بینه که نگران افشای بودجه هایی است که این مدت به اسم کار روی جویشگر بومی از همراه اول چاپیدن یا خودش بی سواده که تو این دنیای اطلاعات از خیلی چیزها خبر نداره
(بدون موضوع)
کاربری که سطح سواد بقیه رو مسخره کردی، روی صحبتم با شماست. جناب باسواد، شما که بهتر از ما بلدی، فرض کنیم اصلا ذره‌بین بهتر از گوگل باشه، وقتی چیزی رو سرچ کنی ولی نتونی نتایجش رو باز کنی به چه دردی می‌خوره؟ انقدر از این آشغال‌های بومی که فقط بهونه شدن برای قطع کردن اینترنت دفاع نکنید.
(بدون موضوع)
هر بازدیدی و آماری که به زور قطعی اینترنت به دست آمده باشه هیچ اعتباری نداره
رقابت و آمار و بازدید باید در شرایط یکسان باشه .نه اینکه اینترنت قطع کردن و الان افتخار میکنه بازدید از آپ های داخلی بالا رفته 😂

م.م
وقتی گوگل وصل شد،اون موقع دوباره بیا آمارتو اعلام کن !
ماهان
اینترنت بین المللی وصل کنید ، اینترنت بین الملل حق همه ی شهروندان هست
مهشید
واقعا ذره بین با گوگل مقایسه میکنید؟؟؟!!
اینترنت بین الملل را وصل کنید ما مردم چه گناهی کردیم که باید از خانواده هایمان که خارج از کشور است بی خبر باشیم؟ کسب و کارهای آنلاین چه گناهی کردند ؟؟؟
(بدون موضوع)
چرا ملت پول بسته اینترنتی میدن وقتی اینترنت نیست؟ تازه همونم دارن گرون میکنن
(بدون موضوع)
حالا چرا اسم جستجوگر رو گذاشتن گردو؟‌ چرا پسته و فندوق و بادام نه؟ لااقل اسمش رو میذاشتن تخمه ژاپنی شاید عملکردش بهتر میشد
(بدون موضوع)
پیرو اونی که متنش با این جمله شروع شده "سطح سواد کسایی که سیتنا رو"
عارضم خدمتت که شما اینترنت بین الملل رو در ایسنتاگرام و تلگرام و گوگل فقط میبینی
شما اگر بدونی ۸.۸.۸.۸ یا ۱.۱.۱.۱ یعنی چی اون موقع میتونی اینطوری باد بندازی تو گلوت و نظرت بدی
شما از جایی تامین میشی که نفعت توی قطع اینترنت هست؟
منی که کارای اپلایم مونده که برم کشور دیگه تحصیل کنم و برگردم ایران خدمت به تو و خانواده محترمون کنم چرا باید اجازه بدم یکی مثل تو که هیچی‌از نت نمیدونه راحت نظر بده و فکر کنه کل اینترنت توی گوگل و اینستاگرام خلاصه میشه؟
نه خیر ساکت نمیمونیم
آمر نجفیان
جمع کنید بابا آشغالن همشون. اینترنت بین المللی رو وصل کیندددددددددددددددد
(بدون موضوع)
لااقل چند لحظه اینترنت رو وصل کنن ببینیم کجاها میشه مهاجرت کرد . اینجا دیگه جای موندن نیست
احسان
اصلا هم سانسور شده سرچ نمیکنه. مثلا بزتید استارلینک 🤪
مبینا
گوگل وصل کنید این چی میگه
(بدون موضوع)
اینایی که از جواب من ناراحت شدن و فکر کردن من جایی حقوق بگیرم که خیلی خنده دار هستن دیگه آخه آدم عاقل من بیشتر از تو از قطعی نت ناراحتم و خودم کلی از کارام مونده...منتها تو اینقدر بی سوادی که متوجه نیستی که تا جنگ باشه نت به دلایل امنیتی قطعه و تقصیر این جستجوگر و اون وبسایت نیست و خودتم بکشی وصل نمیشه به همون علت امنیتی چون هزارتا دلیل امنیتی داره که نمیتونن وصل کنن. اونیم که گفت من فرف 8.8.8.8 یا 1.1.1.1 رو توی آیپی ها نمیدونم اولیش آی پی گوگل و اونم یه آی پی رایگان مال apnic اگر اشتباه نکنم و کلود فلر...اون دیوونه هم که گفت من گفتم ذره‌ بین از گوگل بهتره دوباره چشات رو باز کن کامنت من رو بخون من گفتم ذره بین هیچوقت به گوگل نمیرسه.
و تمام کسایی که بعد و قبل این کامنت بهم جواب میدن...حضرات باسواد قطعی اینترنت با اینکه منم ازش شاکیم فقط به امنیت کشور ربط داره حالا تو بیا بگو جستجوگر فلان ...فلان چیز بسار...یا همین سیتنا که عمرا به خبرگزاری های خارجی نمیرسه بسار ...
(بدون موضوع)
چه فایده وقتی سایتایی با پسوند net, org, com باز نمیشه، صفحه اول ذره‌بین به چه درد می‌خوره؟ حتی بعضا ir هم باز نمیشه.
نت بین‌الملل رو وصل کنین.
.
راست میگه از دولت هیچی نگرفتن، فقط کل اینترنتو قطع کردن تا این اساتید «رکورددار تعداد حستجو در ایران» بشن.
چقدر وقیحید! کاش بویی از شرم برده بودید «متخصصان داخلی» عزیز.
(بدون موضوع)
ذره بین و مابقی جستجوگرهای داخلی به هیچ عنوان مناسب و کارامد نیستن. من هرچی درباره هر مورد خواستم سرچ کنم همه اشون کاملا بی ربط بودن!!!! هیچ ربطی نداشتن. تازه من انگلیسی هم سرچ کردم اصلا اونم مرتبط نمیوورد و سایت خارجی هم توی لیستش نبود!!!! الان دانشجو، استاد، کسی که داره مهاجرت تحصیلی میکنه و هر کاربر دیگه، کارش با اینا راه میوفته؟؟؟ نه!! اینقدر مردم رو عصبانی تر نکنید با این حرفا. هیچ کدام از یرنامه های داخلی اصلا تا به حال به کار من نیومده و کارساز نبوده!!! گوگل و سرویس هاش از ابزارهای به شدت موردنیاز هستند!!! جیمیل جیمیل جیمیل!!!
الان اکثریت به شدت به جیمیل نیاز دارن!!! چرا وصل نمیشه؟؟؟ معنای ددلاین رو متوجه هستید؟؟ الان ما باید بریم سایت دانشگاه های خارجی برای ثبت نام نهایی، اما نه گوگلی هست که سرچ کنیم دانشگاه رو و نه خود سایت دانشگاه مستقیم باز میشه!!! ما الان باید چیکار کنیم؟؟؟ ددلاین ها داره تموم میشه و شما تنها کاری که تا به الان کردید این بوده که خشم مردم رو ثانیه به ثانیه بیشتر و بیشتر کنید!!!!!! اینترنت آزاد باید هرچه زودتر برای همگان برقرار بشه نه یک قشر خاص!!! اینت رو هرچه زودتر وصل کنید. بزارید به زندگیمون برسیم. ما هم میخوایم از این مملکتی که تثش نفهمیدیم چطور زندگی کردیم و جوانیمون چطور گذشت، بریم. وصل کنید تا به کارمون برسیم!!!!
ایرانم چرا ویرانم
بجای این ها
اینترنت بین المللی را وصل کنید ، اینترنت بین المللی حق همه ی شهروندان هست
سهیل خانچی
اصلا فوق العاده اید،مگر کسی مجبثرتون کرده بثد این پلتفرم ایجاد کنید؟ خدا میدونه چقدرم بابت تسهیلات فنآورانه ۲٪ ، معاونت ریاست جمهوری، دانش بنیان هم اخذ کردید!!
دقیقا بحث پراید و لکسوس هستش..
شما اسم منو در ذره بین سرچ کنید" سهیل خانچی" مطلقا دیتایی نشون نخواهد داد.. اما در google سرچ کنید.. ببینید از اولین پروژه هام تا .... با جزییات همشو نشون میده.. در کل، ذره‌بین،، همین مسیر ادامه بده ، تو میتونی
(بدون موضوع)
شما رو به هرکسی که میپرستید، گوگل و سرویس هاش به خصوص جیمیل رو وصل کنید. جیمیل خیلییییی نیازه… چرا متوجه نمیشید؟؟؟ ماهایی که اپلای کردیم، نیاز داریم به جیمیل، سایت دانشگاه های خارجی و… وصل بشیم. حتی کسی هم برای بازی بخواد به خودش مربوطه و حق هر انسانه که به اینترنت ازاد که جز حقوق اساسی هر شخص هست دسترسی داشته باشه!!!

به اون شخص هم که به سطح سواد مخاطب توهین کرد میگم: بهانه امنیت نیارید که … در ضمن، بنده خودم رو مثال میزنم: اپلای کردم، باید طبق تاریخی که تعیین شده، از طریق سایت دانشگاه خارجی، ثبت نامم رو انجام بدم وگرنه فرصت سوخت میشه. به جیمیل هم در کنار این موارد به شدت نیاز دارم. همچنین نیاز دارم در جلسات انلاین دانشگاه شرکت کنم که برای کارهاست. بعد هم نیازه که وارد سایت وقت دهی سفارت (اگر باز بشه!) بشم و وقت بگیرم و کارای سفارت رو انجام بدم. باید مدارکم رو بدم ترجمه و چون زبان ترجمه زبانی غیر از انگلیسی هست، نیاز دارن فایلی که دارالترجمه برام میفرسته رو از طریق چت جی پی تی چک کنم که درست هست ترجمه یا نه تا به دارالترجمه تاییدیه بدم! و هزار هزار کار دیگه که همگی نیاز به اینترنت آزاد داره. شما به من بگو الان که ددلاین من نزدیکه چیکار کنم تا این فرصت سوخت نشه و کل ایندم بهم نریزه؟ امسال اعتبار مدرک زبان بنده هم تموم میشه و عملا این سال اخرین فرصت من هست!!! بگید من چیکار کنم؟؟؟؟ شما اگر جای من بودی، هرروز از استرس هزار بار نمیمرد؟ اعصابت بهم نمیریخیت؟ دنبال مطالبه ات نمیوفتادی؟ چرا فرزندان مسئولین این فشارها بهشون نمیاد؟ چرا این بهانه های امنیتی برای اون ها وجود نداره؟ و خیلی چراهای دیگر… قابل توجه شما که اینترنت ازاد مثل اب و برق و گاز از حقوق اساسی و اولیه هر شخص هست و هیچک حق نداره تعیین تکلیف کنه برای انسان!! یکی‌ برای بازی میخواد یکی کار، دیگری درس مهاجرت و… و همگی مهم هستند!!!

تیم‌ سیتنای عزیز خواهش میکنم پیگیری کنید که تا قبل از عید، اینترنت ازاد وصل بشه…
علی
چرا گوگل وصل نمیشه گوگل وصل کنید😭
ایرانم چرا ویرانم
پیرو اونی که متنش با این جمله شروع شده
"سطح سواد کسایی
آخه .. تو که ادعا میکنی با سواد هسی هنوز فرق اینترنت بین الملل با نت ملی رو نمیدونی حتی چی هست بعد میای چرت و پرت میگی به این ملت شریف توهین میکنی آخه تو وجود نداری فقط مجازی میتونی به ملت توهین کنی وگرنه بیرون که اصلا عددی نیسی یکم فهم و شعور داشته باش همه مثل خودت بی سواد نیستن هر زمان فرق اینترنت بین الملل و ملی رو فهمیدی بیا بنال چرت و پرت بگو ...

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.