کدخبر :329831 پرینت
23 آذر 1404 - 19:05

یک اخراجی و پنالتی دیده نشده در بازی پرسپولیس

کارشناس داوری به بررسی قضاوت حسن اکرمی در دیدار پرسپولیس و آلومینیوم اراک پرداخت.

متن خبر

به گزارش سیتنا، کارشناس داوری عملکرد تیم داوری مسابقه پرسپولیس و آلومینیوم اراک در هفته چهاردهم لیگ برتر را مورد تحلیل قرار داد.

حیدر سلیمانی در مورد عملکرد حسن اکرمی در نیمه نخست دیدار پرسپولیس و آلومینیوم اراک اظهار گفت: در دقیقه ۸ مسابقه زمانی که مهاجم پرسپولیس سرتوپ می‌زند مدافع آلومینیوم با بی‌احتیاطی و با پای چپ پشت پای بیفوما را می‌زند که داور باید خطا و پنالتی به سود پرسپولیس اعلام می‌کرد.

وی در مورد دقیقه ۱۵ مسابقه گفت: داور میلاد سرلک را به دلیل خطای خشن روی بازیکن آلومینیوم اراک باید اخراج می‌کرد.

حیدری در خصوص خطا روی اورنوف گفت: در دقیقه ٥٧ ارونوف اعتقاد داشت که روی او خطای پنالتی شد ولی مدافع عمل گرفتن دست مهاجم پرسپولیس را انجام نداد و ادامه بازی بهترین تصمیم بود.

کارشناس داوری در خصوص سرنگونی مهاجم تیم آلومینیوم در محوطه جریمه پرسپولیس گفت: در دقیقه ۶۳ مهاجم آلومینیوم به‌خاطر شبیه‌سازی کارت زرد دریافت کرد و صحیح بود و هیچ‌گونه خطای پنالتی رو او رخ نداد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.