غرق شدن سه کودک در استخر کشاورزی
رئیس اورژانس کرمان از غرق شدن سه کودک در استخر کشاورزی روستای حسین آباد آخوند، از توابع شهرستان زرند خبر داد و گفت: تلاش تیم های امدادی برای نجات جان این کودکان بی نتیجه ماند.
به گزارش سیتنا، غلامرضا خادمیپور، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کرمان، از غرق شدن سه کودک در استخر کشاورزی روستای حسینآباد آخوند، از توابع شهرستان زرند خبر داد و گفت: این حادثه عصر روز شنبه ۲۲ آذرماه رخ داد و تلاشهای تیمهای امدادی برای نجات جان این کودکان بینتیجه ماند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کرمان، با بیان اینکه این حادثه زمانی رخ داد که این کودکان برای شنا به استخر کشاورزی وارد شده بودند، افزود: متاسفانه به دلیل عمق زیاد آب و عدم نظارت مناسب، این کودکان جان خود را از دست دادند.
خادمیپور، با اشاره به جزئیات بیشتر این حادثه، گفت: با تماسهای مردمی مبنی بر وقوع حادثه غرق شدگی، تیمهای امدادی بلافاصله به محل اعزام شدند و پس از تلاشهای مستمر، پیکر بیجان سه کودک از استخر خارج شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید