کدخبر :327628 پرینت
10 آبان 1404 - 16:08

موج جدید مسدودسازی کیف‌پول‌ تتر ایرانی‌ها

اخباری منتشر شده طی روزهای اخیر حاکی است که بیش از ۱۰ میلیون دلار دیگر مرتبط با کیف‌پول‌های ایرانی که با صرافی‌های داخلی تراکنش داشته‌اند، بلوکه شده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از خبرگزاری فارس، گفته می‌شود، صرافی «بایننس» در اقدامی پیش‌بینی شده با همکاری «بنیاد تتر» (Tether Foundation) در حال مسدودسازی تمامی کیف‌پول‌های خروجی مشکوک از این صرافی‌ست. این کیف‌پول‌ها برای «مبهم‌سازی» منبع دارایی خود مستقیما از صرافی «بایننس» استفاده می‌کردند.

از طرفی، به دلیل فرایند مبهم سازی و عدم شفافیت و عدم وجود POR، رقم دقیقی از دارایی‌های مسدود شده در کیف پول‌ها که صرفا با صرافی‌های خارجی یا بریج‌ها در ارتباط بوده و تراکنش دیگری ندارند در دسترس نیست اما برآورد‌ها بر اساس گردش مالی مشاهده شده در صرافی‌های خارجی و کیف پول‌های مبهم شده، رقمی بیش از ۳۰۰ میلیون دلار است.

اواخر شهریور ماه هم خبری منتشر شد که ۱۸۷ کیف پول تتر متعلق به کاربران ایرانی مسدود شد. چند روز بعد جزئیاتی منتشر شد که این کیف پول‌ها پیش‌تر ۱.۵ میلیارد دلار تراکنش رمزارزی با تتر (USDT) داشته‌اند که بیشتر آن‌ها در ۱۲ ماه گذشته انجام شده و به درخواست اسرائیل مسدود شده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.