کدخبر :324430 پرینت
06 شهریور 1404 - 12:05

لزوم مدیریت هوشمند انرژی و کمک به تصفیه آب با طرح توسعه پتروشیمی ارومیه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: طرح توسعه پتروشیمی ارومیه با تمرکز بر مدیریت هوشمند آب و انرژی و بهره‌گیری از ظرفیت بانوان، نمونه‌ای برجسته از توسعه صنعتی و نوآوری در استان است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر سید ستار هاشمی، که همزمان با هفته دولت به عنوان نماینده عالی دولت به آذربایجان‌غربی سفر کرده است در این مراسم تاکید کرد: این پروژه نمونه‌ای ارزشمند از آینده‌نگری و حسن تدبیر مدیران استان و همکاران صنعت پتروشیمی است که علاوه بر توسعه صنعتی، نقشی مؤثر در مدیریت آب و انرژی خواهد داشت.

وی با اشاره به ناترازی‌ها در حوزه آب و انرژی تصریح کرد: یکی از کارکردهای مهم این طرح، کمک به تصفیه آب آشامیدنی و استفاده در صنایع مختلف است که نشان از نگاه هوشمندانه مدیران استان دارد.

وزیر ارتباطات همچنین بر اهمیت حضور بانوان در مسئولیت‌های کلان تأکید کرد و گفت: تجربه موفق پرتاب ماهواره ملی در مدار ۵۱۰ کیلومتری زمین با محوریت بانوان متخصص کشور نشان داد که هر زمان به زنان اعتماد شود، نتایج درخشانی به دست می‌آید. خوشبختانه در پتروشیمی ارومیه نیز شاهد نقش‌آفرینی بانوان توانمند هستیم.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در استان افزود: در سفر یک‌روزه به آذربایجان‌غربی، بهره‌برداری از بیش از ۱۸۰ پروژه ارتباطی با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان انجام شد.

وزیر ارتباطات ادامه داد: یکی از پیشنهادهای ما به مجتمع پتروشیمی ارومیه، حرکت به سمت هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف انرژی است و وزارت ارتباطات آمادگی دارد در این زمینه همکاری مشترکی را آغاز کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ظرفیت‌های مرزی آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: این استان به واسطه همسایگی با چند کشور می‌تواند به مرکز دیپلماسی فناوری و پل ارتباطی ایران با منطقه تبدیل شود. وزارت ارتباطات نیز حمایت از بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان را در این مسیر در دستور کار قرار داده است.

هاشمی در پایان، ضمن قدردانی از نمایندگان استان و مسئولان محلی گفت: آذربایجان‌غربی در ماه‌های اخیر رشد قابل توجهی در بخش‌های مختلف داشته و امید می‌رود با تداوم این روند، این استان به یکی از استان‌های سرآمد کشور در حوزه‌های صنعتی و فناوری تبدیل شود.

فاز نخست واحد پلی آلمینیوم کلراید پتروشیمی ارومیه با سرمایه‌گذاری ۴۱۰۰ میلیارد ریال و اعتبار ارزی ۶.۹ میلیون دلار امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.