کدخبر :321764 پرینت
10 تیر 1404 - 10:35

زمان برقراری اینترنت بانک پاسارگاد همچنان مشخص نیست

با گذشت نزدیک به دو هفته از حملات سایبری به دو بانک سپه و پاسارگاد، بانک سپه توانست سامانه بانکی خود را بازیابی و اصلاح کند و به گفته عضو هیات مدیره این بانک، خدمات غیرحضوری هم تا روز چهارشنبه در دسترس خواهد بود، اما بانک پاسارگاد نه تنها تا کنون نتوانسته خدمات غیرحضوری را راه اندازی کند، بلکه زمان مشخصی برای ارائه خدمات غیرحضوری هم اعلام نمی کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در حالی که دو بانک سپه و پاسارگاد در زمان تهاجم رژیم اسرائیل به کشورمان به دلیل حملات سایبری از دسترس خارج شدند، بانک سپه توانست با بازیابی و اصلاح سامانه بانکی به چرخه ارائه خدمات بازگردد و به گفته عضو هیات مدیره این بانک، خدمات غیرحضوری بانک سپه هم تا روز چهارشنبه در دسترس خواهد بود، اما بانک پاسارگاد که دیگر بانک مورد هجوم سایبری در ایران است، اگرچه به چرخه ارائه خدمات بانکی بازگشته است، اما تا کنون نتوانسته خدمات غیرحضوری را راه اندازی کند.

انتظار مردم از بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر بر بانک ها این است که ضمن نظارت دقیق تر بر نحوه خدمت رسانی بانک ها، تکلیف مشتریان بانک پاسارگاد را که نزدیک به دو هفته از دریافت هر گونه خدمات اینترنتی این بانک محروم اند را مشخص کند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

مجبوریم کلٱ از این بانک خداحافظی کنیم. 35

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.