کدخبر :321695 پرینت
08 تیر 1404 - 21:32

عادلانه کردن آبونمان تلفن ثابت؛ عامل اصلاح رفتار ارتباطی مشترکان

دبیر و نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات، گفت: یکی از راه های عادلانه کردن تعرفه های تلفن ثابت و اصلاح رفتاری در استفاده از خدمات ارتباطی، مانور روی کف درآمد ماهانه این نوع از خدمات است که اصطلاحا آبونمان ماهانه خوانده می شود. با تعیین یک رقم ثابت به عنوان کف درآمد تلفن ثابت، مشترکان برای استفاده از خدمات تلفن ثابت رغبت بیشتری نشان خواهند داد تا لااقل تا رقم تعیین شده برای آبونمان، از خدمات تلفن ثابت استفاده نمایند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در پی افزایش آبونمان تلفن ثابت توسط شرکت مخابرات ایران از ۲۲ هزار تومان در ماه به ۳۳ هزار تومان، سیتنا نظر سندیکای صنعت مخابرات ایران را در این رابطه جویا شد.

فرامرز رستگار دبیر و نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات در پاسخ به این سوال سیتنا گفت: مطالبی که توسط اینجانب در این رابطه اعلام می شود «توجیه این اقدام نیست» ولی «توضیحی است در راستای منطقی بودن این تصمیم».

وی ادامه داد: متاسفانه با گسترش شبکه های موبایل در سطح کشور و راحتی بیشتر در تماس با گوشی های موبایل و همچنین رقابت اپراتورهای موبایل در کف تعرفه های تعیین شده، باعث گردیده که ترافیک ارتباطی به طور غیرمتعارف از شبکه های ثابت به سوی شبکه های موبایل هدایت شود، «حتی برای ارتباطاتی  که یکطرف و یا هر دو طرف ارتباط، ثابت می باشد».

رستگار خاطرنشان کرد: این فرهنگ ارتباط باعث شده که اپراتورهای ارتباطات ثابت که تامین کننده زیرساخت های ارتباطی نیز هستند با کاهش درآمد مواجه و به تدریج توسعه و بروز رسانی شبکه های ثابت با مشکلات مالی مواجه شود و سرمایه گذاری در این بخش حیاتی را غیر اقتصادی نماید.

وی ادامه داد: سندیکای صنعت مخابرات ایران بیش از پنج سال است که به مسوولان ارتباطات کشور هشدار می دهد که بی توجهی به شبکه ارتباطات ثابت باعث افت کیفیت در ارتباطات موبایل نیز خواهد گردید و به طور کلی اگر اقدامات فوری برای رشد مجدد ارتباطات ثابت فراهم نشود، امنیت ارتباطات نیز به خطر خواهد افتاد.

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران به سیتنا گفت: اساسا شبکه های موبایل برای خدمات موبایل طراحی شده و قطعا توانمندی جابجایی تمام ترافیک شبکه ها را ندارد. 

وی ادامه داد: استفاده بیش از حد از گوشی موبایل برای سلامتی کاربران هم جایز نیست و متاسفانه در این زمینه اطلاع رسانی خوبی صورت نگرفته و همواره به خطرات سایت های رادیویی موبایل (سایت های BTS) پرداخته شده است، در حالیکه خطرات گوشی موبایل به مراتب از BTS ها بیشتر است. 

رستگار در ادامه گفت: وقتی که فرهنگ سازی درست در این زمینه انجام نمی شود و با وجود گرانتر بودن نرخ تعرفه موبایل نسبت به ثابت، باز هم تمایل مردم برای استفاده از گوشی موبایل حتی برای مواردی که برقراری ارتباط ثابت و ارزان وجود دارد همچنان کم است، باید روشی هایی تدبیر شود که رفتار ارتباطی کاربران در جهت منافع خود، جامعه و در سطح ملی اصلاح شود.

وی گفت: وقتی که هزینه نگهداری از یک خط تلفن ثابت روز به روز افزایش می یابد و در حال حاضر شاید حدود ۵۰ هزار تومان در ماه باشد، چرا باید درصد بالایی از خطوط تلفن ثابت بلامصرف و یا با مصرف محدود در اختیار افراد و یا سازمان ها باشد و درآمدی در حد هزینه های نگهداری هم کسب نشود و ما انتظار داشته باشیم که شبکه توسعه، نوسازی و بروز رسانی هم داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: از طرفی هم اکنون بسیاری از متقاضیان تلفن ثابت هم منتظر دریافت این سرویس هستند، ولی سرمایه گذاری برای توسعه شبکه ثابت غیر اقتصادی است.

رستگار در ادامه به سیتنا گفت: بنابراین یکی از راه های عادلانه کردن تعرفه های تلفن ثابت و اصلاح رفتاری در استفاده از خدمات ارتباطی، مانور روی کف درآمد ماهانه این نوع از خدمات است که اصطلاحا آبونمان ماهانه خوانده می شود.

وی ادامه داد: با تعیین یک رقم ثابت به عنوان کف درآمد تلفن ثابت، مشترکان برای استفاده از خدمات تلفن ثابت رغبت بیشتری نشان خواهند داد تا لااقل تا رقم تعیین شده برای آبونمان، از خدمات تلفن ثابت استفاده نمایند.

رستگار گفت: اگر برای بعضی از خانوارها و یا کسب کارها امکان استفاده از تلفن ثابت میسر نباشد، طبیعتا برای پرهیز از پرداخت بی مورد می توانند نسبت به لغو اشتراک خود اقدام نمایند تا این امکانات در اختیار متقاضیان در لیست انتظار قرار بگیرد و لازم نباشد در این شرایط محدودیت منابع مالی در کشور، برای توسعه تلفن ثابت سرمایه گذاری نماییم.

وی خاطرنشان کرد: در نهایت امیدواریم شاهد گسترش کسب و کارهای حوزه مخابرات و ارتقای کیفیت خدمات در شبکه های ثابت به طور مستقیم و در شبکه های موبایل به صورت غیرمستقیم، باشیم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

چر ا مخابرات فکر دیگری برای کسب درآمد ندارد
چرا فقط گران کردن را یاد گرفتید
فکر اقتصادی کنید تا درامدهایتان افزایش پیدا کند

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.