کدخبر :321635 پرینت
07 تیر 1404 - 17:40

بازیگر جوان و محبوب تلویزیون درگذشت

فرشاد حسینی موحد، بازیگر جوان و محبوب تلویزیون، شب اول تیرماه ۱۴۰۴ در مهرشهر کرج درگذشت. او با نقش آفرینی های صمیمانه اش در ذهن بسیاری ماندگار شد؛ بازیگری که بی سروصدا آمد و بی سروصدا رفت، اما رد حضورش در قاب های تلویزیون و سینما هنوز باقیست.

متن خبر

به گزارش سیتنا، فرشاد حسینی موحد متولد دهه شصت بود و فعالیت حرفه‌ای‌اش را با فیلم «ماجراهای اینترنتی» آغاز کرد. اما با سریال «کارآگاه لطفی» شناخته شد و سپس در سریال‌هایی چون «خانه اجاره‌ای»، «چرخ گردون» و «سه دونگ سه دونگ» در کنار جواد عزتی و سیروس گرجستانی خوش درخشید.

در سینما نیز در آثاری چون «دزد و پری» و «چند می‌گیری گریه‌کنی ۲» حضور داشت و با بازی‌های ساده‌اش دل مخاطب را به‌دست آورد.

علت دقیق درگذشتش هنوز مشخص نیست، اما برخی منابع از ایست قلبی خبر داده‌اند. رضا آنت، همکار نزدیکش، با انتشار پیامی کوتاه، این خبر تلخ را تأیید کرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.